Zagreb
Planirate vjenčanje?
12.3.2014. 7:55:59h
Tko prvi njegova...Otok hrvatske mladeži postaje Otok mladenaca
Stakleni šator, osoblje, dekoracija, meni, sve je u ponudi, po cijenama od 65, 75 i 85 eura po osobi. Dosad se na Jarunu mogao za vjenčanje i svadbu zakupiti dio zemlje, što je bilo skupo, a po novome će mladenci moći uzeti jedan od tri paketa aranžmana
Suradnik13 / wikipedia.org

Otok hrvatske mladeži na jezeru Jarun postaje nova oaza za mladence. Na zagrebačkom moru organizirat će se vjenčanja, ali ne kao dosad kad su mladenci mogli zakupiti dio zemlje pa sve sami organizirati, čime su im se troškovi vrtoglavo penjali, već će sada moći uzeti jedan od tri ponuđena aranžmana i brinuti se samo o tome kako se dobro zabaviti.

Organizaciju je pokrenula Ustanova za upravljanje sportskim objektima, koja je u prosincu 2013. iz Zagrebačkog holdinga prešla u nadležnost Grada Zagreba, i to u suradnji s tvrtkom koja je pobijedila na natječaju Ustanove za ponudu najboljeg šatora.

Čeka se prva rezervacija
– Našli smo najpovoljniju ponudu, tvrtka Sajam 99 nositelj je organizacije, a mladencima je u ponudu uključeno sve – od šatora, stolova i dekoracija do profesionalnog osoblja, cvijeća... – objašnjava Dijana Muhović, inicijatorica projekta Vjenčanja na Jarunu. To je, naime, naziv novog projekta.

A Classic, Luxury i Premium nazivi su pak vjenčanih paketa, cijene su im od 65 eura po osobi za klasični aranžman u koji je uključen najam lokacije, stakleni šator, osoblje, besplatan parking, svečani meni..., 75 eura po osobi plaća se luksuzni paket i u njega je uključeno sve spomenuto uz tematsko uređenje cvjetnih instalacija i dekoracije salvete dok se u premium paketu za 85 eura po osobi nalazi još i luksuzni meni, bina, plesni podij...

Prema našim izračunima, za 10 vjenčanja u 2014. prihod bi bio 148.100 kuna, a trošak 30.705 kuna, dakle razlika između prihoda i troška nam je 117.395 kuna. Svaki mladi par dobiva i godišnju članarinu za bazene Utrina i Mladost i godišnju parkirališnu kartu za Jarun
Dijana Muhović
Ustanova Upravljanje sportskim objektima
Kao dodatni mamac mladenci, bez obzira na to koji aranžman odaberu, besplatno dobivaju godišnju članarinu za bazene Utrine i Mladost i godišnju parkirališnu kartu za Jarun. 
– Ponude su napravljene tako da si svatko može priuštiti vjenčanje iz snova. Lokacija je idealna jer je izdvojena, a i nema brige s parkiranjem – objašnjava Muhović.

Stakleni šator nije još postavljen, čeka se, naime, prva rezervacija mladenaca, jer je Ustanova za upravljanje sportskim objektima tek prije nekoliko dana objavila da se bacila u svadbeni biznis. A i svi koji se planiraju vjenčati rezervaciju svadbene sale već su napravili.
– Prema našim izračunima, za 10 vjenčanja u 2014. prihod bi bio 148.100 kuna, a trošak 30.705 kuna, dakle razlika između prihoda i troška nam je 117.395 kuna – kaže Dijana Muhović.

Možda i krstitke....

U šator koji će se postaviti na Otoku hrvatske mladeži može stati od 300 do 400 ljudi, ali se može i pregraditi za manji broj uzvanika, primjerice do 50, tako da je u budućnosti uz vjenčanja moguća i organizacija krstitki, rođendana... Ali, to su već daleki planovi, sad je želja jarunski Otok hrvatske mladeži pretvoriti u – otok mladenaca.

Piše: Javorka Lemo

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved