Karlovac
Ručni rad
25.11.2013. 10:17:40h
Blagdanski sajam rabljenih stvari i rukotvorina - prijave do 11. prosinca
Iz Udruga Eko Pan i Domaći pozivaju sve zainteresirane za sudjelovanje u blagdanskom sajmu rabljenih stvari i rukotvorina i/ili izložbi božićnih drvaca od recikliranih materijala, koji će se održati u subotu, 14. prosinca od 16 do 21 sat u Centru za mlade NaGazi (Struga 1, Karlovac).
Suradnik13 / wikipedia.org

Karlovac - Iz Udruga Eko Pan i Domaći pozivaju sve zainteresirane za sudjelovanje u blagdanskom sajmu rabljenih stvari i rukotvorina i/ili izložbi božićnih drvaca od recikliranih materijala, koji će se održati u subotu, 14. prosinca od 16 do 21 sat u Centru za mlade NaGazi (Struga 1, Karlovac).

Sudjelovanje je besplatno, za izlagače će biti osigurani stolovi, no veličina podajnog mjesta bit će ograničena na 1,5 m2, odnosno neće biti prodaje s poda. Iz Udruga pozivaju da napravite izbor prigodnih zimskih ili blagdanskih stvari.

Izlagati će moći samo oni koji su se prijavili, a to možete učiniti do 11. prosinca na mail: vesna@domachi.hr ili telefone 098 325 885, 600 996.

Više informacija potražite na internetskim stranicama Udruge za kreativni razvoj Domaći.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved