Karlovac
Karlovčani u Istri
21.3.2014. 8:25:14h
Karlovčani i partneri o razvoju turizma učili na studijskom putovanju u Istri
Kako su u Istri razvijali turizam i prekograničnu turističku ponudu, imali su priliku na studijskom putovanju vidjeti sudionici projekta « Žitni put Kupa – Sava ».
Darij & Ana / flickr.com

Kako su u Istri razvijali turizam i prekograničnu turističku ponudu, imali su priliku na studijskom putovanju vidjeti sudionici projekta « Žitni put Kupa – Sava ». Na iskustvima sudionika slovensko-hrvatskog projekta « Parenzana », predavanjima i prezentacijama stručnjaka za razvoj ruralnog turizma, posjetom agroturističkim domaćinstvima u ruralnom dijelu Istre, upijali su znanja i iskustva koja će nastojati primjeniti i na hrvatsko-bosansko-hercegovačkom projektu « Žitni put Kupa – Sava ». Trebala bi to, podsjetimo, postati nova turistička destinacija, privlačna domaćim, ali i europskim turistima.

- Program studijskog putovanja bio je namijenjen predstavnicima BiH i RH, turističkih zajednica i organizacija, gradskih i lokalnih samouprava, vlasnicima turističkih OPG-a i malih obiteljskih hotela, članovima Prekograničnog koordinacijskog tijela, te partnerima na projektu, a u svrhu zajedničke suradnje i razvitka nove jedinstvene turističke ponude „Žitni put, Kupa – Sava“, kazala je Martina Tomić, koordinatorica projekta.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved