Dubrovnik, Split
Igre prijestolja
23.3.2014. 8:17:46h
Zvijezde Igre prijestolja nahvalile Hrvatsku: Mislila sam da je Dubrovnik prekrasan, ali Split je još ljepši
Igra prijestolja jedna je od najgledanijih serija na svijetu, a ujedno i jedna od najboljih reklama za hrvatski turizam, jer se veliki dio scena u seriji snima u Hrvatskoj.
Robert / flickr.com

Igra prijestolja jedna je od najgledanijih serija na svijetu, a ujedno i jedna od najboljih reklama za hrvatski turizam, jer se veliki dio scena u seriji snima u Hrvatskoj.

I dok napeto čekamo početak četvrte sezone, čija prva epizoda izlazi već 7.4., HBO je objavio video u kojem je prenio neke od dojmova dijela glumačke ekipe koja u Hrvatskoj snima već treću godinu za redom, kao i nekih kojima je ovo prvo pojavljivanje u seriji, prenosi Jutarnji list.

- Mislila sam da je snimanju u Dubrovniku prekrasno, ali snimanje u Splitu jednako je lijepo, ako ne i ljepše, izjavila je mlada Emilia Clarke, koja u seriji glumi ‘majku zmajeva,’ Daenerys Targaryen.

- Nevjerojatno je. Hrvatska nas uvijek lijepo ugosti, rekla je Clarke.

- To je fascinantna kultura. Imate očaravajuće stare gradove, koji pružaju sjajne eksterijere i interijere, rekao je Iain Glen, koji u seriji glumi prognanog plemića Joraha Mormonta.

- Volim Hrvatsku. Dubrovnik je prekrasan grad. Vizualno oduzima dah, ljudi su dragi, hrana je odlična..., rekao je Finn Jones koji glumi ‘viteza ruže,’ Lorasa Tyrella.

- Vidite li ovo? - pitao je Pedro Pascal, čiji se lik, Oberyn Martell, po prvi puta pojavljuje u novoj sezoni.

- Mislio sam da su to specijalni efekti kada sam gledao seriju. Mislio sam ‘nema šanse da postoji tako prekrasno mjesto,’ ali, da, ovo je stvarno, rekao je Pascal.

Kako su Dubrovnik i Split nahvalili drugi glumci i redateljica, pogledajte u videu!

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved