Kamo putovati
2.4.2015. 2:54:37h
Najbolji prijedlozi za Uskrsne izlete
Vremenska prognoza za uskrsni vikend ne zvuči obećavajuće, ali unatoč nestabilnom vremenu neki će se otputiti na putovanje ili izlet.
/ freepix.biz

Vremenska prognoza za uskrsni vikend ne zvuči obećavajuće, ali unatoč nestabilnom vremenu neki će se otputiti na putovanje ili izlet.

Kod Salajevih 10.000 svjetlećih ukrasa
Imanje obitelji Salaj pored Čazme od danas do 6. travnja krasit će 10.000 svjetlećih pisanica. Za posjetitelje je otvoreno od 15 do 21 sat. Ulaznica za odrasle je 20, a za djecu 10 kuna.

Sajam ukrašenih uskrsnih jaja
U Pisarovini, u Zavičajnom muzeju Donja Kupčina, dan uoči Uskrsa, u Veliku subotu, od 11 do 13 sati održat će se Sajam pisanica. Prodavat će se po simboličnoj cijeni.

Pisanice skrivene u Parku Angiolina
Izletnici koji za Uskrs posjete Opatiju u ponedjeljak se mogu zabaviti potragom za pisanicama u Parku Angiolina. Potraga počinje u 11 sati.

Zekin sajam
Na glavnom osječkom trgu u petak i subotu prodavat će se kolači, rakija, blagdanski ukrasi..., a ukrašavat će ga veliki uskrsni zec od slame i uskrsno gnijezdo veličine za Guinnessovu knjigu.

Igra s bojama
U pansionu Vuglec Breg kod Krapine priredili su višednevne uskrsne aranžmane, ali pridružiti se mogu i jednodnevni gosti. Animacija za djecu i bojenje jaja je u subotu od 16 sati.

Uskrsna pogača
Crikveničani za uskrsne goste na Veliku subotu od 10 sati pripremaju prikaz uskrsnih gastronomskih običaja uz neizostavnu uskrsnu pogaču.

Piše: Radmila Kovačević

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved