Novotarije
21.4.2015. 11:42:22h
Booking.com lansira aplikaciju za Apple watch
Booking.com, svjetski lider u online rezervaciji smještaja, danas je najavio lansiranje Booking Now aplikacije za Apple Watch.
objava za medije

Booking.com, svjetski lider u online rezervaciji smještaja, danas je najavio lansiranje Booking Now aplikacije za Apple Watch. Aplikacija Booking Now nudi širok izbor više od 625,000 smještajnih objekata i više od 75,000 jedinstvenih destinacija iz ponude Booking.com-a te je prva i jedina putnička aplikacija koja omogućuje korisnicima da rezerviraju smještaj direktno preko Apple Watch sata u samo jednom potezu. Korištenjem nove Appleove "force touch" tehnologije osjetljive na dodir, spontani putnici mogu rezervirati najbliži hotel u samo jednom potezu prsta.
Kroz aplikaciju, putnici će imati priliku jednostavno mijenjati ključne aspekte njihove rezervacije putem nove "glances" opcije Apple Watcha. Aplikacija će spontanim putnicima omogućiti čuvanje lokacije odabranih objekata te uključivati navigaciju koja će ih odvesti direktno do njihovog smještaja. Također, putnicima se više neće događati da zaborave broj hotelske sobe budući da će Apple Watch sačuvati tu informaciju za vrijeme njihova boravka. Uz to, aplikacija putnicima nudi i opciju ocjenjivanja iskustva s "check-inom".
"U Booking.com-u posvećeni smo poticanju putnika da jednostavno pretražuju i rezerviraju smještaj koji im odgovara, bez obzira o kojem se uređaju radi. Postavljanje Booking Now aplikacije na Apple Watch novo je poglavlje u našoj neprestanoj predanosti inovacijama. Integrirajući najnovije tehnologije u mogućnosti smo podići proces rezervacije smještaja na novu razinu koja korisnicima omogućava najjednostavniju rezervaciju smještaja", rekao je Stuart Frisby, glavni dizajner Booking.com-a.
"Booking Now aplikacija za Apple Watch dizajnirana je kako bi odgovorila na sve izraženije potrebe putnika za putovanjima na zahtjev, pritom nudeći jednostavno i prilagođeno iskustvo na najosobnijem računalu ikad napravljenom. 96% globalnih putnika slaže se kako je tehnologija učinila rezervaciju smještaja lakšom, 85% ih se slaže da korištenje tehnologije čini rezervaciju smještaja spontanijom; no 67% ispitanika bi htjelo smanjiti vrijeme provedeno online za vrijeme putovanja*. Naša inovativna aplikacija spaja najbolje od svih zahtjeva - korisnici mogu učiniti manje kako bi dobili više.", dodaje Frisby.  
S pouzdanom globalnom mrežom Booking.com-a, korisničkom podrškom od 0-24h i pristupom najvećoj svjetskoj bazi s više od 45 milijuna provjerenih ocjena korisnika, Booking Now aplikacija za Apple Watch dizajnirana je kao nadogradnja na postojeću Booking Now aplikaciju za iPhone uređaje. Mobilna aplikacija putnicima pruža rješenja u pokretu kako bi bez puno truda te brzo rezervirali najbliži smještaj koji odgovara njihovim osobnim preferencijama bez skrivenih pristojbi i „plati kad odsjedneš“ modela.
Booking Now aplikacija dostupna je na 15 jezika i bit će dostupna za preuzimanje na Apple Watch u Apple App Storeu, od 24. travnja 2015. godine.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved