Vukovar
Cvijeta
26.4.2015. 9:43:21h
Vukovarska cvjetna bajka
Festival cvijeća održava se od 24. do 26. travnja u sklopu proslave Dana grada Vukovara, na šetalištu ispred Radničkog doma pod nazivom Vukovarska cvjetna bajka.
Gordan Panić / glas-slavonije.hr

Festival cvijeća održava se od 24. do 26. travnja u sklopu proslave Dana grada Vukovara, na šetalištu ispred Radničkog doma pod nazivom Vukovarska cvjetna bajka. Za vrijeme trajanja Festivala cvijeća posjetitelji će moći uživati u ponudi i kreacijama cvjećara i aranžera, kao i u mnogim drugim sadržajima.

- Na Festivalu koji se u Vukovaru organizira od 2010. godine, s jednom godinom pauze prošle godine, možemo vidjeti šaroliku lepezu cvijeća. Želja nam je da Festival iz godine u godinu raste, malo smo mijenjali koncept, pa moramo biti zadovoljni nešto manjim brojem izlagača u odnosu na protekle godine. Kako su nam posjetitelji rekli da su zadovoljni ovogodišnjim Festivalom, to nam daje motiva da sljedeće godine okupimo još više sudionika - istaknula je Jasna Babić, direktorica Turističke zajednice Grada Vukovara.
Osim toga Turistička zajednica poziva sve građane Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije da dođu i uživaju u bojama, mirisima i kreacijama koje su brojni izlagači pripremili za njih uz frazu: ''Ja bih cvijetom želio da Ti kažem...''

Piše: M.K.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved