Nova Gradiška
Novi festival
2.5.2015. 6:55:48h
1.Festival kave i Slavonskih kolača - Novogradiški (malo drugačiji) Špancir fest
Zahvaljujući iznimnoj kreativnosti, entuzijazmu i grupnom „brain stormingu“, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, svojim će sugrađanima, ali i očekivanim gostima, ovog svibnja ponuditi novi turistički proizvod.
PR photo

Zahvaljujući iznimnoj kreativnosti, entuzijazmu  i grupnom „brain stormingu“, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, svojim će sugrađanima, ali i očekivanim gostima, ovog svibnja ponuditi novi turistički proizvod. Nakon brojnih, sada već tradicionalnih i nadaleko prepoznatljivih glazbeno, kulturno, etnološko-gastronomskih manifestacija, od 9.do 16.svibnja, na ulice najmlađeg hrvatskog grada, po prvi puta, po uzoru na velike gradske sredine, stiže Festival kave i slavonskih kolača.

Riječ je o istinski urbanom kulturno-turističkom sadržaju koji, uz promociju bogate povijesne baštine i pomalo zaboravljenih crtica iz prošlosti, za cilj, na prvom mjestu,  ima jačanje ugostiteljske ponude grada, ali i oživljavanje središnje ulice, Novogradiščanima omiljenog  Korza.“Festival kave i slavonskih kolača“ bit će, kažu u Turističkoj zajednici grada, svojevrsni novogradiški Špancir fest , spoj glazbe, ulične zabave, guštanja u slatkom i kraljici bečkih kavana, najboljim okusima kave.Novi gradski turistički sadržaj prolaznicima, gostima, ali i „domaćima“ svakodnevno će nuditi niz zanimljivih sadržaja, ali i specijaliziranih programa u odabranim ugostiteljskim objektima.

Uz kavu i tipične slavonske kolače, festival će, svakom gostu i konzumentu ponuditi i servirati i niz sjajno, sadržajno i marketinški, osmišljenih promotivnih pričica iz prošlosti grada.Uz Turističku zajednicu u ulozi glavnog organizatora, te Grad kao pokrovitelj, suorganizatori „Festivala kave i slavonkih kolača“ su Kavana „Exit“, „Corner pub“, caffe i lounge bar „In“,Hotel „Kralj Tomislav“,Obrt za proizvodnju kolača „Mađarica“,te pekarnica i slastičarnica „Anton“. Doživite miris ulice i neodoljivi okus slavonskih kolača, zalijte doživljaj kavom i uživajte na osunčanom novogradiškom Korzu! Dobro došli na prvi  „Festival kave i slavonskih kolača“ od 9.do 16.svibnja!

Piše: S. Tarbuk

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved