Slavonski Brod
Sajam cvijeća
7.5.2015. 8:04:12h
Ovog vikenda, 8. Sajam cvijeća Florafest u brodskoj Tvrđavi
Ovog vikenda u brodskoj Tvrđavi se održava 8. Sajam cvijeća „Florafest“.
/ ebrod.hr

Ovog vikenda u brodskoj Tvrđavi se održava 8. Sajam cvijeća „Florafest“. Tijekom dva sajamska dana, 9. i 10. svibnja 2015., posjetitelji će ponovno imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije. I ove je godine u sklopu programa „Florafesta“, koji je okupio oko 90 izlagača, organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu.

U sklopu programa otvorenja 8. „Florafesta“, koji započinje u subotu 9. svibnja 2015. u 10,00 sati, posjetitelji će moći uživati u glazbeno-plesnom programu na pozornici u otvorenom dijelu sajma, predstavi „Začarani violinist“ Dječjeg kazališta „Ivana Brlić-Mažuranić“ te „cvjetnoj kuhinji“ Hotela Art. Uz bogatu ponudu presadnica cvijeća i opreme za vrtlarstvo, novina ovogodišnjeg sajma je mali arboretum pogodan za vrtove u kojem će se posjetiteljima predstaviti zanimljive biljne vrste.

Izložbeni dio prostora sajma otvoren je u subotu i nedjelju od 10.00 do 19.00 sati, a ulaz je slobodan za sve građane.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved