Zadar
SAIL HO! CROATIA
15.6.2015. 10:12:46h
Nautical Channel sutra u Zadru predstavlja serijal o nautičkom turizmu Hrvatske!
Upravo u Zadru, sutra će biti predstavljen projekt Nautical Channela - „SAIL HO! CROATIA“
screenshot / youtube.com

Upravo u Zadru, sutra će biti predstavljen projekt Nautical Channela - „SAIL HO! CROATIA“

Riječ je o serijalu o nautičkom turizmu Hrvatske od deset epizoda koji će obuhvatiti cijelu obalu, od Istre do Dubrovnika, a emitirat će se na Nautical Channelu – jedinom globalnom TV kanalu specijaliziranom za nautički turizam, krajem ove i početkom sljedeće godine.
Svaka epizoda emitirat će se minimalno 15 puta u TV eteru Nautical Channela u čak 44 zemlje svijeta.
TV serijal, koji je putopisno-dokumentarnog žanra, priprema produkcijska kuća AMALI DOARE kao vanjska produkcija Nautical Channela, a gledateljima će na zabavan i privlačan način, predstaviti 20 hrvatskih destinacija. U svakoj epizodi biti će predstavljene po dvije destinacije, uz sav relevantan turistički sadržaj osobito atraktivan nautičarima.
Glavni pokrovitelji projekta su Hrvatska turistička zajednica, ACI, TZ Kvarner, TZ Zadarske županije, TZ Šibensko-kninske županije, TZ Splitsko-dalmatinske županije, lokalne turističke zajednice: Opatija, Rijeka, Mali Lošinj, Rab, Zadar, Vodice, Šibenik, Primošten, Rogoznica, Split, Supetar, Orebić i Dubrovnik, a potporu projektu pružila je i Hrvatska gospodarska komora.
Više o projektu nakon sutrašnje konferenciji, na kojoj će govoriti: potpredsjednik HGK za turizam, trgovinu i financije Josip Zaher savjetnik ministra turizma Ivo Bašić, producent i nositelj projekta Željko Stuić, direktorica TZ Zadarske županije Mihaela Kadija i Channel Manager Nautical Channela Ludovica Anti koja će podrobnije objasniti zašto su za ovaj projekt izabrali upravo Hrvatsku.
Konferenciju će moderirati Vlatka Pokos.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved