Zagreb
90 godina ZOO-a
16.6.2015. 11:04:23h
Medvjedi u novoj nastambi slave rođendan
Građani se proslavi mogu priključiti danas i sutra od 10 do 18 sati
Spencer Wright / flickr.com

Kolačima od češera i meda, ali i lubenicom za rashlađivanje te sladoledom od voća medvjedi u Zoološkom vrtu ovog se vikenda proslavlja 90. rođendan ZOO-a.

Posjetitelji su pripremali poslastice, ali i učili o životu medvjeda u divljini. U vrtu je organiziran i sajam domaćih proizvoda, kao i “hvatanje ribe” u malom bazenu za najmlađe posjetitelje, ali i brojni drugi sadržaji.

Medvjedi Eta i Goran, koji žive u ZOO-u, kažu edukatori, posebno su se veselili proslavi budući da su ju dočekati u potpuno obnovljenim nastambama. 

Piše: Mateja Šobak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved