Prometna nesreća
1.12.2013. 10:17:12h
Poginuo Paul Walker, zvijezda 'Brzih i žestokih'
U nesreći je sudjelovalo jedno vozilo, a glumac je, kako su izvijestili njegovi predstavnici, bio na suvozačkom mjestu.
Andre Luis / wikipedia.org

Paul Walker zvijezda 'Brzih i žestokih' poginuo je u prometnoj nesreći u Valenciji blizu Los Angelesa u Kaliforniji, piše Los Angeles Times.

Policija i vatrogasci koji su došli na mjesto nesreće koja se dogodila u subotu oko 3 i 30 sati po lokalnom vremenu zatekli su automobil u plamenu.

Kako piše The Washington Post, Porche Carrera GT u kojem se nalazio Walker udario je u  rasvjetu i drvo te se zapalio.  Dvije osobe koje su se nalazile u atomobili na mjestu su preminule. Tamošnja policija  je izvijestila da je jedan od faktora nesreće brzina. Walker se nalazio u tom području kako bi sudjelovao dobrotvornoj priredbi njegove organizacije Reach Out WorldWide koja je organizirana kako bi se prikuplia sredstva za pomoć žrtvama tajfuna Haiyan.

Los Angeles Times je izvijestio kako tamošnja policija nije htjela izaći s imenima stradalih, ali da su predstavnici tragično preminulog glumca na njegovom profilu na Twitteru potvrdili da su nesreći stradali Walker i njegov prijatelj.

U nesreći je sudjelovalo jedno vozilo, a Walker je, kako su izvijestili njegovi predstavnici, bio na suvozačkom mjestu.

Glumcu je bilo 40 godina.

Piše: Irena Klančir

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved