Virovitica
Rekordno
11.7.2015. 10:45:01h
Za Agroexpo 94 uzorka meda
Na ovogodišnje ocjenjivanje meda pristigao je rekordan broj uzoraka – njih 94.
Dino Giordano / flickr.com

Peti sajam agroproizvoda i opreme Agroexpo 2015. održat će se 29. kolovoza u Virovitici, u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Sjedinit će razne izložbe i ocjenjivanja, a to su: 12. županijska izložba voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 10. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 7. međunarodno ocjenjivanje meda, 5. izložba ljekovitog bilja i 5. izložba vina. Na ovogodišnje ocjenjivanje meda pristigao je rekordan broj uzoraka – njih 94. Procjena kvalitete održat će se 22. srpnja u 11 sati, u dvorani Udruženja obrtnika Virovitica. Med će procjenjivati predsjednik komisije Dragan Bubalo s Agronomskog fakulteta Zagreb, Lidija Svečnjak (Agronomski fakultet Zagreb), Saša Prđun (Agronomski fakultet Zagreb), Andrea Poslek (HGK, Županijska komora Virovitica), Ljubica Kravarščan (Poljoprivredna savjetodavna služba), Edita Černi (Zavod za javno zdravstvo “Sveti Rok” VPŽ), Davorka Kermend Đukić (Virovitičko-podravska županija). Uručivanje nagrada najboljima održat će se 29. kolovoza – na dan održavanja sajma.

Piše: V.G.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved