Zadar
Druženje
2.12.2013. 9:36:22h
Sajam rabljenih automobila mjesto je druženja Zadrana
Nedjeljom se parking pored Interspara pretvara u pravi sajam rabljenih automobila. Osim ljubimaca na 4 kotača na istom se mjestu mogu pronaći štandovi sa voćem i povrćem, odjećom i obućom te raznim uporabnim predmetima.
Goran Zec / flickr.com

Nedjeljom se parking pored Interspara pretvara u pravi sajam rabljenih automobila. Osim ljubimaca na 4 kotača na istom se mjestu mogu pronaći štandovi sa voćem i povrćem, odjećom i obućom te raznim uporabnim predmetima. Na zadarskom sajmu prodavači se žale na malu potražnju, a potencijalni kupci više - manje samo razgledavaju ponudu te koriste sajam za druženje sa sugrađanima koje dugo nisu vidjeli. Posljednjih par godina cijene polovnih automobila padaju, taj trend dodatno se povećao nakon ulaska Hrvatske u EU. Naime, otvoreno je veliko europsko tržište koje omogućuje isplativiju kupnju rabljenih automobila u nekoj od zemalja članica. Žele li ostati konkurentni i hrvatski su trgovci morali cijene prilagoditi onim europskim. No, čini se, prema slaboj prodaji, kako su za naše prilike cijene i dalje previsoke.

Piše: Nives Cukor

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved