Zaton
Vrhunska ponuda
19.7.2015. 5:29:36h
Najljepši mini golf na svijetu: ministar u Zatonu otvorio prvi natjecateljski golfski teren u Hrvatskoj
Najljepši mini golf na svijetu, kako su ga s ponosom nazvali ministar turizma Darko Lorencin i direktor Turisthotela Frane Skoblar, svečano je u petak otvoren u Zaton Holiday Resortu.
Warren B. / flickr.com

Najljepši mini golf na svijetu, kako su ga s ponosom nazvali ministar turizma Darko Lorencin i direktor Turisthotela Frane Skoblar, svečano je u petak otvoren u Zaton Holiday Resortu. Sadržaj kakav još nema ni jedan turistički objekt u Hrvatskoj, a to je i prvi natjecateljski golfski teren sa službenom licencijom, još je jednom podignuo standarde ponude u ovom kampu koji već godinama dobiva priznanja kao jedan od najboljih u Europi.

- Nakon mini golfa, doći će i veli golf - rekao je u šali Skoblar pred brojnim uzvanicima u petak u Zatonu gdje su uz ministra turizma bili i predsjednik Europske mini golf asocijacije Victor Condeca te predsjednik Svjetske mini golf asocijacije Gerhard Zimmermann.

- Stalno radimo na poboljšanju naših usluga i objekata kako bismo ispunili ili čak nadmašili očekivanja naših gostiju. Ove godine smo osobito ponosni predstaviti tri važna projekta: adventure golf, novu plažu i servisni blok u kampu koji predstavljaju zaokret u filozofiji ponude kamping turizma, a posebno smo vodili računa o osobama s posebnim potrebama i djeci - kazao je direktor Turisthotela o ukupnih ulaganjima u kamp koja ove godine premašuju18 milijuna kuna.

Najzanimljiviji je svakako mini golf koji, osim što predstavlja vrhunsku zabavu za čitavu obitelj, nudi i šetnju kroz povijest zahvaljujući brojnim umanjenim replikama kulturno-povijesnih spomenika koje su sastavni dio svake od ukupno 18 rupa.

Od amfora, ostataka rimskog hrama iz Nina, kule Kaštelina do svima poznate crkvice sv. Nikole. Mini golf se izvrsno uklopio u sadržaj kampa koji je i inače uređen na visokoj razini, s mediteranskim štihom koji gosti, kako je kazao ministar Lorencin, cijene i prepoznaju.

- To potvrđuje i sve veći broj stalnih gostiju koje ovaj kamp ima, ali i priznanja koja stalno dobivaju. Jedan ovako turistički atraktivan proizvod poput mini golfa, koji jednako može poslužiti profesionalcima i amaterima, izvrstan je način za produljenje sezone baš u kampovima. To je vrlo propulzivna industrija, na koju otpada oko 27 posto cijele turističke industrije u nas i sve više upita imamo o tome baš koji kampovi rade izvan sezone. Sada su ovakvi primjeri poput Zatona putokaz koji smjerom treba ići - kazao je ministar turizma Darko Lorencin.

U Zaton Holiday Resortu na ovome neće stati, već za iduću sezonu najavljuju novo veliko ulaganje i gradnju velikog akvaparka.

Piše: Ana Vučetić Škrbić
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved