Zadar
Najava
30.7.2015. 4:53:23h
Najavljujemo prvi Zadar Craft Beer Festival!
Pozivamo sve ljubitelje vrhunskog piva i one koji to žele postati na prvi ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL koji se održava od 11. do 13. rujna 2015 godine od 17:00 do 03:00 sati na Rivi u Zadru.
Quinn Dombrowski / flickr.com

Manifestacija je prodajnog karaktera gdje će posjetitelji na jednom mjestu moći kušati i kupiti vrhunska piva proizvedena s posebnom ljubavi od strane malih domaćih craft pivara. Posjetitelji će moći upoznati pivare te iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji piva
Manifestacija će biti popraćena izvrsnim koncertima nedavno Porinom nagrađenih bandova:

11.09.2015/petak - GATUZO; 12.09.2105/subota - PAVEL; 13.09.2015 - GRETTA, prije i poslije koncerata bandova posjetitelje i publiku će zagrijati Manifestacija će biti popraćena izvrsnim koncertima nedavno Porinom nagrađenih bandova:

11.09.2015/petak – GATUZO; 12.09.2105/subota – PAVEL; 13.09.2015 – GRETTA, prije i poslije koncerata bandova posjetitelje i publiku će zagrijati DJ-evi… (još imena uskoro!)

BESPLATAN UPAD NA FESTIVAL I KONCERTE!

Posjetitelji ZADAR CRAFT BEER FESTIVALA moći će kušati i ocijeniti pivu te na taj način izabrati najbolje pivo ovog festivala.

Manifestaciju će upotpuniti gastronomski kutak s biranim jelima „Best of Croatia".

Dođite na prvi ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL te uz vrhunska piva i gastronomski kutak uživajte u odličnim koncertima.
Vidimo se na Rivi u Zadru!! Živjeli!

CRAFT BEER ????
Craft beer pokret je u punom zamahu te ga prate i domaći majstori pivari. Kod Craft beera je temeljna stvar da se kuhaju pivski specijali i druge vrste piva, koje se odmiču od mainstreama, a pri tom je na prvom mjestu kvaliteta, a ne prodana količina. Najvažniji su strast za kuhanjem piva i kreativnost, koja dovodi do raznolike ponude, uključujući i ekstremna piva. Često se u craft-pivovarama od zaborava otimaju neke stare izumrle vrste piva. (izvor: pivnica.net)

BEST OF CROATIA
„Best of Croatia" je ugostiteljska dio manifestacije čija je ponuda bazirana na odabranoj hrani s hrvatskim podrijetlom. Spaja najbolje prehrambene proizvode industrije i malih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-a). Ponuda pića bazirana je na domaćim sokovima, domaćim likerima i rakijama, domaćem zanatskom pivu te vrhunskim domaćim vinima. Ponuda hrane bazirana je na odabranim prehrambenim proizvodima: vrhunskim domaćim sirevima i salamama (domaćem slavonskom kulenu, kulenovoj seki, slanini...), roštilju od odabranog mesa i gradelama od friške ribe.

CRAFT BEER SHOP
„Craft beer shop" je prodajni prostor u kojem će se prodavati isključivo pivo u bocama. Na taj način omogućujemo posjetiteljima festivala kupnju craft piva za doma koja se inače teže pronalaze u trgovinama i ugostiteljskim objektima.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved