Beli Manastir
Događanja
27.8.2015. 13:32:16h
4. SURDUK TREK - BARANJA
Surduk trek - Baranja je lakša verzija orijentacijskog trčanja koja nas vraća u početke orijentacijskog sporta kada karte nisu bile precizne i sa svim detaljima terena po kojem se kreće.
objava za medije

Surduk trek - Baranja je lakša verzija orijentacijskog trčanja koja nas vraća u početke orijentacijskog sporta kada karte nisu bile precizne i sa svim detaljima terena po kojem se kreće. Lakša je samo u formi, dok u najjačim kategorijama iziskuje znatno više izdržljivosti i snage te ju možemo okarakterizirati kao Ultra long orienteering! Moguće je kretati se u grupi, i pri tome trčati ili brzo hodati. Osim toga stazu se može proći na nogama ili brdskim biciklom. Vrijeme prolaska staze je ograničeno na 12 sati. Na stazi imaju točke osvježenja (3-4) na kojima vam svoje domaće proizvode (sokove, vina, rakiju, kolače, voće i mnogo drugoga) nude (besplatno) mali proizvođači sa obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Takav oblik točaka za osvježenje je produkt suradnje sa LAG-om Baranja koji promiče vrijednosti ruralnog područja Baranje i želimo našim natjecateljima iz raznih krajeva ponuditi nešto posebno, domaće. Za uspomenu na našu utrku svaki natjecatelj dobija majicu sa logom utrke na poklon i obrok da se okrijepi nakon šetnje/utrke.

VAŽNI DATUMI I STARTNA VREMENA:
29.08.2015. – prvi start u 09:00 (ultra, MTBO ultra)
29.08.2015. – drugi start u 10:00 ( light, jogging and recreation),
LOKACIJA
Banska kosa, Popovac je mjesto odakle se starta. Točna lokacija okupljanja i natjecateljskog centra je poznatija kao Svetište Marije Lurdske.
PROGRAM
29.08.2015.
- 09,00 – start najjačih kategorija u obje discipline
- 10,00 – start ostalih kategorija
- 20,00 – proglašenje pobjednika i dodjela nagrada najboljima
- 21,00 – zabavni program
DISCIPLINE I KATEGORIJE
Discplina: Trekking
Ultra (muška/ženska) ≈ 50 km
Light (muška/ženska) ≈ 25 km
Jogging (muška/ženska) ≈ 12 km
Disciplina: MTB-O
Ultra (muška/ženska) ≈ 70 km
Light (muška/ženska) ≈ 40 km
Recreation (muška/ženska) ≈ 15 km
TEREN
Lagano brdovit, sa puno poljskih puteva, surduka, voćnjaka i vinograda.
PRIJAVE
Registracija za 4. Surduk trek – Baranja obavlja se preko linka na stranici događajawww.crochallenge.net ili preko e-maila npoksova@gmail.com .
STARTNINA
Prijavni rok datum Iznos startnine
do 22.08.2015. 80,00kn*/120,00 kn
KASNE poslije 22.08. + 50,00 kuna
*Startnine za kategorije Jogging i Recreation
Kasne prijave su moguće samo ukoliko ima slobodnih startnih mjesta.

PLAĆANJE
U gotovini na dan natjecanja tijekom preuziamanja čipova i karata ili bankovnom doznakom (preporučamo) uplatom na račun: IBAN: HR3923400091110476770 , primatelj: OK Sova, Radnička 8, Šećerana, 31300 Beli Manastir, uz napomenu: Surduk trek-Baranja

SMJEŠTAJ
http://www.tzbaranje.hr/en/accomodation/
NAGRADE
Medalje i plakete, te prigodne nagrade sponzora za troje najuspješnijih u svim kategorijama
KONTROLA OBILASKA STAZE
SportIdent sustav sa SI-čipovima.
NAPOMENE
Svi natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost.
DODATNE INFORMACIJE
Slobodno nas kontaktirajte za svaki problem u vezi natjecanja, dolaska na natjecanje ili u vezi smještaja putem e-mail: npoksova@gmail.com ili na mobitel: 091-1700067.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved