Split
Bez komentara
28.8.2015. 7:36:30h
Na splitskoj plaži Duilovo osvanuo znak zabrane kupanja - gay parovima
Mnogi splitski kupači (ne)ugodno su se iznenadili kad su na plaži Duilovo uočili znak zabrane kupanja - gay parovima.
gaelx / flickr.com

Redakciju Slobodne Dalmacije kontaktiralo je nekoliko građana koji su mahom zgroženi postavljanjem znaka te se pitaju kako je moguće da se u 21. stoljeću na javnim mjestima pojavljuju ovakva upozorenja.

- Kakvu poruku šaljemo u svijet? I to mi, koji živimo od turizma? - zapitao se jedan čitatelj koji napominje i kako se na plaži našla nekolicina građana koji su s odobravanjem gledali na postavljanje sramotnog znaka.

Za sada nije poznato tko je i kada znak postavio, no ista plaža sličan incident pamti iz 2008. godine. Tada je naime, nepoznata grupa počinitelja svakog dana marljivo postavljala gotovo identičnu ploču, koju su tokom noći mijenjali fluorescentnom verzijom.

Po svojoj prilici, ista grupa ponovno se aktivirala i ovog ljeta.

Čitav slučaj prijavljen je i policiji koja sada intenzivno traga za počiniteljima.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved