Zadar
Festival
31.8.2015. 12:34:46h
Iće i piće ispred crkve sv. Donata
Taste and travel održat će se od 10. do 13. rujna, a drugi je to događaj u organizaciji GreenOn Movement tima i bavi se inovacijama, najnovijim trendovima i prilikama za mlade u prehrambenoj industriji i turizmu
Hervé / flickr.com

U sklopu festivala očekuje vas Sajam inovacija, Sajam karijera, Sajam hrvatskog sela te Craft Beer Festival.

Jedan od glavnih ciljeva GreenOn Movementa je povezivanje gospodarstva i visokog obrazovanja i borba protiv visoke nezaposlenosti i odseljavanja mladih ljudi iz Hrvatske. U skladu s tim ove godine održat će se natjecateljski sajam inovacija u prehrambenoj industriji. Projekti najboljih mladih inovatora bit će predstavljeni na stranici www.greenonmovement.com gdje ćete moći i glasati za iste, a uživo će biti predstavljeni od 11. do 13. rujna od 9 - 21 h na Rivi.

Na sajmu karijera predstavit će se veće tvrtke iz prehrambene industrije koje ulažu u svoje ljudske resurse. Tako ćete na jednom mjestu moći vidjeti najnovije proizvode i aktualna dostignuća kao i istraživanja i proizvode čiji razvitak je planiran u budućnosti. Cilj ovog dijela projekta je s jedne strane približiti tvrtke mladima i prikazati mogućnosti rada u prehrambenoj industriji a s druge strane promovirati tvrtke koje rade na konstantnom usavršavanju i praćenju trendova te kao takve jedine uspijevaju zadržati kontinuitet dobrog poslovanja i u vrijeme krize.

Sajam Proizvodi hrvatskog sela je najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je trinaest godina u više hrvatskih gradova izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 120 tisuća posjetitelja.
Manifestacija se održava na trgu ispred crkve Sv. Donata od 11. do 13. rujna 2015. godine s radnim vremenom od 09:00h do 21:00h.

Cilj manifestacije je omogućiti građanima Grada Zadra i njegovim stranim posjetiteljima povoljnu kupnju domaćih tradicijskih proizvoda koji se ne mogu pronaći u trgovinama. Na sajmu će se moći kušati i kupiti kvalitetni domaći suhomesnati proizvod (slavonski kulen, kulenova seka, slanina...), domaća vina, domaće rakija, maslinovog ulja, ekoloških proizvoda, sireva, smokava, i ostalih domaćih tradicijskih delicija koji direktno od proizvođača stižu na sajam u Zadru.
Više informacija možete pronaći na sljedećem linku: facebook stranica

Uz to Vas očekuje i vrhunski glazbeni program uz bendove Pavel, Gretta i Gatuzo, a upad na festival i sva popratna događanja je BESPLATAN.

Ugostiteljski dio manifestacije obogaćen je konceptom „Best of Croatia". „Best of Croatia" je inovativan spoj trgovine i ugostiteljstva tradicionalnih poljoprivredno prehrambenih proizvoda. Ponuda je bazirana na odabranoj hrani i piću s hrvatskim podrijetlom. Spaja najbolje prehrambene proizvode industrije i malih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-a).

Piše: R.I.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved