Samobor
Advent
17.12.2015. 6:57:44h
BOŽIĆNI SAJAM U SAMOBORU
Na glavnom samoborskom Trgu kralja Tomislava i ove godine vladat će božićni ugođaj s blještavim lampicama, ukrasima i mirisima kuhanog vina, kolača i medenjaka.
Miroslav Vajdic / flickr.com

Posjetitelji će, u razdoblju od 18. do 24. prosinca 2015. godine, svakodnevno od 10:00 do 19:00 sati, moći uživati u prigodnom izložbeno – prodajnom božićnom asortimanu samoborskih proizvođača tradicijskih proizvoda i okruženju božićne glazbe, okićene božićne jelke i drvenih kućica. Božićni ugođaj na Trgu na sam Badnjak upotpunit će i dolazak Djeda Božićnjaka.

Organizacijom Božićnog sajma se u vrijeme božićnih blagdana nastavlja kontinuitet i praksa da veliki dio tradicionalnih vrijednosti poljoprivredno – prehrambenih proizvoda i proizvoda tradicijskih obrta samoborskog kraja bude prezentiran na ovoj prigodnoj manifestaciji s krajnjim ciljem promocije samoborske baštine i jačanja prepoznatljivosti destinacije Grada Samobora. Cilj manifestacije je očuvati bogatu kulturnu i obrtničku tradiciju Samobora i sadržajno obogatiti ponudu gradske jezgre.
Organizatori Božićnog sajma su Grad Samobor i Poduzetnički centar Samobor, a suorganizatori Turistička zajednica grada Samobora i td Komunalac d.o.o. Samobor.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved