Kneževi Vinogradi
GATOR FEST 10. I 11.06.2016.
2.6.2016. 17:00:15h
Pozivamo vas na Gator Fest – festival dobrog vina, koji će se održati 10. i 11. lipnja 2016. godine.
Svi zainteresirani za Wine & walk mogu se prijaviti na www.tzbaranje.hr do srijede 8.06.2016.
objava za medije

U petak 10.06., u vremenu od 11 h do 19 h na SRC Kneževi Vinogradi kušajte vina koja su sudjelovala na međunarodnom ocjenjivanju vina, održanog 21. svibnja u sklopu ovog festivala.

Isti taj petak, s početkom u 20 h na spomeniku u Batini, ispred caffe & wine bara Barrique opustite se uz najljepši pogled na Dunav, na dekicama uz svijeće,  jazz glazbu i naravnu kapljicu vrhunskog vina.
U subotu 11.06. po prvi put u Baranji sudjelujte u programu Wine & walk. Staza duga 12 km provest će vas baranjskom planinom kroz nepregledne vinograde, polja, šume i surduke, a sve uz degustaciju vrhunskih baranjskih vina. Na svom putu, svi prijavljeni će na svaka 2 km pronaći vinara koji će ih dočekati sa svojim vinom, vodom, nekom baranjskom delicijom te odličnim raspoloženjem.
Svi zainteresirani za Wine & walk mogu se prijaviti na www.tzbaranje.hr do srijede 8.06.2016.
Nastavak programa slijedi isti dan u katoličkom surduku u Zmajevcu i to od 18h kada vinari otvaraju vrata svojih gatora. Vinski podrumi, sajam domaćih proizvoda, performans oživljavanja legende o Crvenoj Marti, iznenađenja za djecu, raznovrsna gastro ponuda i jedinstven ambijent više su nego dobar razlog da se zaputite u Baranju.
Ako vas još nismo zainteresirali, u nastavku večeri vas pozivamo na koncert Nene Belana da saznate koje je njegovo ''Vino noći''. Nakon koncerta zabave se nastavljaju gatorima, a sve ponude pogledajte na Facebook stranici GatorFest.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved