Samobor
Uvijek lijepo...
17.12.2016. 15:25:25h
Samoborski božićni sajam od 17. do 30. prosinca!
Od 17 do 30. prosinca na središnjem samoborskom trgu održava se 11. Samoborski božićni sajam, prepoznatljiv po svojoj ponudi autohtonih samoborskih proizvoda.
objava za medije

Od 17 do 30. prosinca na središnjem samoborskom trgu održava se 11. Samoborski božićni sajam, prepoznatljiv po svojoj ponudi autohtonih samoborskih proizvoda.

Samoborci i posjetitelji moći će ovdje kupiti bermet, licitare, tradicijski nakit ili kušati kupinovo vino, proizvode od meda, domaće rakije i kolače.

Neizostavna je i gastro ponuda, a Samoborcima će se po prvi puta predstaviti Češnofka to go i Šnofko te novi samoborski umaci koji se savršeno nadopunjuju s kuhanim vinom.

Najmlađe će i ove godine u danima vikenda razveseliti dolazak Djeda Božićnjaka i njegovog pomagača, vilenjaka Zvončeka koji će djecu darivati slatkišima, a za dobru zabavu pobrinut će se samoborski bandovi.

Djeca će uživati i u iznenađenjima iz čarobne radionice Laboratorija zabave te u nastupima dječjih glazbenih udruga.

Sajam je otvoren svakog dana u vrijeme trajanja programa, a raspored možete pogledati ovdje: http://bit.ly/2faDEMO.
Link za mobitele: http://bit.ly/2fUTUR2

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved