Dubrovnik
15.7.2013. 21:46:26h
Predstavljena ekskluzivna torba koja nosi ime Dubrovnik
Modni brend Braccialini za sezonu 2013. u svojoj kolekciji 'Cartoline' priredio je novi proizvod – torbu 'Greetings from Dubrovnik'
/ dubrovacki.hr

Nakon što je modna kuća Lanvin jedan model svojih cipelala imenovala "Dubrovnik", od sada se naš grad može "nositi i u ruci". Modni brend Braccialini za sezonu 2013. u svojoj kolekciji „Cartoline“ priredio je novi proizvod – torbu „Greetings from Dubrovnik“, a koja je sinoć svečano predstavljena u trgovini Borza grupe na Stradunu. Dubrovačka trgovačka kuća „Borza grupa“ već četiri godine uspješno surađuje s brendom Braccialini , a rezultat te suradnje upravo je nova torba s motivom Dubrovnika, ekskluzivno dizajnirana za ovu trgovinu te se jedino u njoj može i kupiti.
- Ljepota vašeg Grada inspirirala je našu glavnu dizajnericu Carlu Braccialini da kreira ovu torbu. Prije nekoliko godina bila je u Dubrovniku na ljetovanju i vaš grad ostavio je na nju snažne dojmove. Torba Dubrovnik rađena je od ekološke kože, namijenjena je mlađim ženama pa je tako i njena cijena od 2000 tisuće kuna prilagođena upravo njima, rekao je na otvaranju Massimo Braccialini kreativni direktor poznatog talijanskog brenda koji će dgodine proslaviti 60. godišnjicu od osnutka.
- Dubrovnik ljeti pohode i brojni svjetski „celebrityji“, a torba Dubrovnik predstavlja odličan visokokvalitetni suvenir i zanimljivu uspomenu. Trgovine Borza Grupe ono su što je Dubrovniku kao destinaciji potrebno te se svojom ponudom izdvajaju iz mora prosječnosti, rekla je Jelka Tepšić iz Turističke zajednice Grada podržavši suradnju talijanskog brenda i dubrovačke grupe Borza. 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved