Ivanec
Cvijet
10.12.2013. 12:49:49h
U Ivancu završena akcija “Cvijet za ljepši grad 2013.”
Turistička zajednica Grada Ivanca na svečanoj je završnici ekološko-turističke akcije Cvijet za ljepši grad dodijelila nagrade i priznanja za najuređenije okućnice, balkone, klijeti i ustanove.
/ evarazdin.hr

Turistička zajednica Grada Ivanca na svečanoj je završnici ekološko-turističke akcije Cvijet za ljepši grad dodijelila nagrade i priznanja za najuređenije okućnice, balkone, klijeti i ustanove.

U kategoriji okućnica priznanja i novčane nagrade od 1000, 700 i 500 kuna osvojile su Danijela Sambolec, Rozalija Pahić i Silvija Rogina.

Vlasnice najljepših balkona su Barica Habunek, Marija Buhinjak i Ksenija Šoštarić, a najuređeniji okoliš kuće za odmor imaju Gordana i Goran Habek. Drugi je Stjepan Mastin,  treći Andrija Basarić, dok je najuređenijom ulicom proglašena Ulica Ivana Gorana Kovačića.  Na drugom je mjestu Kumičićeva ulica.

U kategoriji gospodarskih subjekata najuređeniji okoliš ima Hotel Orion, drugi je Mipcro d.o.o., a treće je Poljoprivredno poduzeće Ivanec. Caritasov dom Sv. Ivana Krstitelja, Dječji vrtić Ivančice i Odgojni dom Pahinsko za najljepše uređen okoliš nagrađeni su u kategoriji ustanova.

U novoj kategoriji, za najbolju fotografiju ivanečkih dvorišta iz objektiva fotoamatera, novčanu nagradu i priznanje osvojio je Zoran Stanko.

U ime domaćina okupljenima se obratio Boris Jagetić Daraboš iz Turističke zajednice, a čestitke nagrađenima uputili su i dogradonačelnik Čedomir Bračko i predsjednik Gradskog vijeća Edo Rajh. Akciju su podržali Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i brojni sponzori.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved