Dubrovnik
Wellness
11.12.2013. 7:28:46h
Održana prezentacija Wellness akademije u Dubrovniku, prve takve u Dalmaciji
Energy Clinic, prvi pokretač wellness industrije u Hrvatskoj sa svojim dugogodišnjim međunarodnim iskustvom hotelskog wellness operatera i lidera u uvođenju novih trendova na području wellnessa i zdravstvenog turizma početkom veljače iduće godine otvara vrata novog europskog wellness učilišta – ENERGY CLINIC WELLNESS AKADEMIJA DUBROVNIK.
objava za medije

Energy Clinic, prvi pokretač wellness industrije u Hrvatskoj sa svojim dugogodišnjim međunarodnim iskustvom hotelskog wellness operatera i lidera u uvođenju novih trendova na području wellnessa i zdravstvenog turizma početkom veljače iduće godine otvara vrata novog europskog wellness učilišta – ENERGY CLINIC WELLNESS AKADEMIJA DUBROVNIK. Tom prigodom ove subote, u dubrovačkom hotelu Excelsior, gdje se inače nalazi I jedan od Energy Clinic wellness centara, održana je prigodna prezentacija gdje su kratkim govorima goste i buduće studente pozdravili Jasna Đurković, Jelena Zvono i Zdeslav Radovčić.
Jasna Đurković, dugogodišnja direktorica hotela Excelsior, u kojem će se inače i obavljeti praktični dio nastave Akademije, u  svom iznošenju se posebno  osvrnula na važnost zadovoljstva svakog hotelskog gosta. Navela ja kako vrijeme odmiče tako su gosti i sve zahtjevniji te kako je vrlo važno da se hotel, a s time ujedno i wellness, razvijaju sukladno u korak sa željama gostiju. Gost je uvijek u pravu, završila je ova istaknuta direktorica.
Nakon gospođe Đurković  Jelena Zvono, buduća profesorica Akademije, inače direktorica odijela ljudskih resursa američkog koledža R.I.T. Croatia u Dubrovniku. je istaknula važnost kvalitetnog radnika, napominjući kako vođenje brige o pribavljanju radnika za rad te selekcijski razgovori su ključan segment u tom procesu. Zvono će budućim wellness manadžerima predavati predmet poslovnih komunikacija i upravljanje ljudskim potencijalima.
Prezentaciju je zatvorio Zdeslav Radovčić, alfa i omega Energy Clinica, inače magistar prava, započevši sa svojom vrlo simpatičnom, ali značajnom životnom pričom o kompletnom zaokretu u karijeri gdje odvjetnički ured zamjenjuje nečim potpuno novim i kompletno drugačijim te se okreće wellness industriji i zdrastvenom turizmu. Osvrnuo se i  na razvoj i rast Energy Clinica od Londona do Dubrovnika. Ovo wellness učilište i otvaramo zbog nedostatka vlastitog kadra, istaknuo je Radovčić, nadodavši kako Akademija ima jasan cilj - omogućiti polaznicima vrhunsku edukaciju u luksuznim wellness okruženjima koja idu u korak sa svjetskim trendovima i prilagođena su usluzi hotela sa pet zvijezdica.

Podsjetimo se kako Wellnes Akademija Dubrovnik nudi tri programa za koje će se polaznici moći odlučiti: wellness terapeut, wellness recepcioner te wellness manadžer. Kandidati se za željeno zanimanje mogu prijaviti najkasnije do 27. siječnja. 2014. 
Početak nastave je 1. veljače 2014.Po završetku školovanja i položenom završnom ispitu polaznici dobivaju diplomu i uvjerenje o osposobljenosti za rad sa pravom upisa u radnu knjižicu, odnosno elektronski registar MIO RH. Ističemo kako se najuspješnijim polaznicima osigurava se zaposlenje u wellness centrima Energy Clinic.  

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved