Snijeg
14.12.2013. 9:23:36h
Jednom u sto godina, Kairo se zabijelio
Snijeg u Kairu doslovce zapadne jednom u sto godina, a kada zapadne ljudi su s razlogom začuđeni
grahambob68 / flickr.com

Kairo, glavni egipatski rad snijeg nije doživio više od 100 godina. Te stoga i ne ćudi da su ljudi, a ponajviše djeca uvelike iznenađeni ovom rijetkom pojavom, ali i hladnoćom koja zadnjih dana vlada u ovom djelu sjevernoafričke pustinje.
Na društvenim mrežama ovaj događaj neki su već počeli pripisivati generalu Abdel Fattah Sisiju i njegovom zanimanju za okultno i mistično.
Cijela mediteranska obala Egipta zahvatile su vremenske nepogode tako da su i u poznatoj luci Aleksandriji lokalni ribari upozoreni da ne izlaze na otvoreno more zbog velikih valova.

Piše: D.S.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved