Varaždin
Španciranje
19.8.2017. 11:41:09h
TZ Požeško-slavonske županije poziva vas na predstavljanje turističke ponude na Špancirfest u Varaždin
Predstavljanje bogate turističke ponude u prekrasnom varaždinskom prostoru - Julijanovom dvorištu
Zdenko Zivkovic / flickr.com

TZ Požeško-slavonske županije ugostit će vas u Julijanovom dvorištu na ŠpancirfestuJ Više od 30 vinarija, neodoljivi specijaliteti, jedinstveni Park Prirode i geopark Papuk, ukupno 111 planinarskih i biciklističkih staza, zanimljive priče i legende… sve to čini Požeško-slavonsku županiju nezaobilaznom destinacijom vinoljubaca, gurmana, ljubitelja aktivnog odmora i prirode…
-+-ogas-+-
Dođite, opustite se i saznajte više. Turistička zajednica Požeško-slavonske županije uz podršku Hrvatske turističke zajednice poziva vas na predstavljanje bogate turističke ponude u prekrasnom varaždinskom prostoru - Julijanovom dvorištu (Ulica Silvija Kranjčevića 8), 19. kolovoza (subota) u 19 sati. Vaši domaćini su predstavnici turističkih zajednica Požeško-slavonske županije, Grada Požege, Grada Pakraca, Grada Lipika, Grada Pleternice i predstavnici turističkih agencija, a za dobru glazbu pobrinut će se tamburaši sastav „Zlatna dolina“. Za jelo ne brinite! Poznato je da su Slavonci odlični domaćini, a njihovi gosti kućama nikad ne odlaze gladni.

Molimo dolazak potvrditi do petka, 18. kolovoza na info@lollipop-pr.hr

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved