HRVATSKI OTOCI, TAKO DALEKO, A TAKO BLIZU RAJA

Hrvatski otoci rasprostranjeni od Istre do krajnjeg juga Hrvatske obale podsjećaju na neki davno izgubljeni svijet u kojemu je vrijeme s jedne strane stalo, a sa druge kao da se nalazite u samom središtu svjetskih zbivanja.

Smjestiti se u brojnim smještajnim jedinicama na otocima od privatnih apartmana, soba, kampova ili hotela doživljaj je koji ne može nadomjestiti niti jedan drugi. Dali tražite super ekskluzivno ili robinzonsko ljetovanje ali i zimovanje na jednom od 1244 otoka, otočića i hridi sigurno možete pronaći upravo ono što tražite kako mnogi posjetitelji vole reći, cijeli život.

Krstarenje oko brojnih otoka Hrvatske obale, a posebice obilazak nacionalnog parka Kornati, Brijuni, Mljet doživljaj je koji ne mogu propustiti ni pripadnici svjetske aristokracije i elite, ali njihova pristupačnost i dobroćudnost lokalnog čovjeka jednako privlači i morske nomade plićeg džepa koji se ne srame uživati u istinskoj ljepoti.

Počevši sa krajnjim sjeverom nepošteno, ali ipak sa nekim povodom mogu se izdvojiti otoci Cres i Lošinj međusobno spojeni mostom te trajektom spojeni sa obalom i otokom Krkom koji je i sam mostom spojen sa kopnom i mnogi će reći za otok Krk kako je kopno odvojeno mostom od otoka. Otok Rab povezan sa kopnom samo putem trajekta pravi je otok mediteranskog ugođaja sa brojnim palmama i prekrasnim plažama. Pag jedini otok podijeljen na dvije županije sa kopnom je povezan mostom sa južne i trajektom sa sjeveroistočne strane, a možda i najpoznatije mjesto za odmor mladih i razuzdanih plaža Zrće sa najluđim provodom na mediteranu nalazi se upravo na ovom otoku. Otoci Brač, Hvar, Vis, Lastovo, Mljet, Korčula sa kopnom su povezani samo trajektnim linijama i uz mediteransku klimu, vrhunska vina i gostoljubive domaćine pružaju nezaboravne trenutke na predivnim plažama, borovim šumama, skrivenim uvalama, lokalnim feštama u malim ribarskim konobama ili velikim pozornicama na plažama.

Za one koje traže još više (ili možda manje?) tu je i ponuda odmora u brojnim udaljenim svjetionicima po Hrvatskim otocima i hridima, a osjećaj koji doživite na ovakvom mjestu jednostavno se ne može opisati riječima.

ImpessumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.

©CroDodo, 2004 ~ 2017, All rights reserved