TURISTIČKI STUP SRAMA


Ruglo na ulazu u Zagreb
Blato - bolnica koja od zdravih radi budale
Objavljeno: 22.6.2015. 7:53:01h
Mnoge turiste koji ulaze u Zagreb, glavni grad Lijepe naše na vjerojatno najprometnijem jugo-zapadnom ulazu sa autoceste dočekuje prizor kojeg se svi možemo posramiti ili iskoristiti kao primjer partijske poslušnosti, krađe, prevara, malverzacija, predizbornih obećanja, odnosno najbolje reći ljudske gluposti.
saznaj više
Nema vode
Alarmantno upozorenje stiže s otoka Hvara: "To je sramota"
Objavljeno: 20.7.2015. 4:53:08h
Ljudi su ogorčeni, čak govore da će blokirati trajekt, cestu ako se problem nastavi., rekao nam je načelnik hvarske općine Sućuraj.
saznaj više
Sramotni stav
HTZ: ''Đakovački vezovi nisu u kategoriji hrvatskih TOP turističkih događaja''
Objavljeno: 12.8.2015. 10:25:26h
Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice temeljem objavljenog Javnog poziva za kandidiranje događanja za dodjelu potpora iz programa "Potpore događanjima" za 2015. godinu donijelo je odluku koja je u Đakovštini izazvala burne reakcije.
saznaj više
Ubijanje prirode
Šumocid u Loparu pod krinkom zaštite od požara?
Objavljeno: 16.12.2015. 5:55:22h
Ja tu novu cestu ne bih ni nazvao protupožarnom, nego požarnom cestom, jer je sve drugo osim protupožarne ceste te sam mišljenja da će upravo ona biti razlog požaru.
saznaj više
Zadnje prase na svirali
STRANA TURIZMA KOJA VAM NE PADNE NA PAMET: Ovo je tajni dragulj hrvatskog turizma i nikako da zabljesne!
Objavljeno: 7.7.2015. 16:20:36h
"Tek prije mjesec dana je donesen Akcijski plan za zdravstveni turizam, no bojim se da će završiti kao i strategija koje se nitko nije držao. Problemi zdravstvenog turizma su isti kao i problemi klasičnog turizma. Jedan ministar vodi jedan dio turizma, drugi vodi nešto treće. Ispada da ja stalno kritiziram Lorencina, ali u hrvatskom turizmu nema sinergije i vladao kaos", tvrdi Herak
saznaj više
Sramota
Nekad napoželjnija turistička odredišta danas su pravo ruglo
Objavljeno: 11.8.2015. 10:43:56h
Hoteli propadaju, država želi kažnjavati vlasnike - ili obnovi, ili prodaj!
saznaj više
Sramota
Gruž pun fekalija, poplutala obala
Objavljeno: 16.3.2016. 11:26:02h
Možemo se mi busati u naša velika turistička prsa koliko god želimo, no incidenti poput onog kojeg je danas u Gružu zabilježio naš sugrađanin Dubravko Jakovljević jasno pokazuju dokle smo točno stigli.
saznaj više
Smiješno ili žalosno…
Ovako se štedi - grad Zagreb krade šahtove po Hrvatskoj?
Objavljeno: 16.9.2015. 5:21:32h
Crikvenički poklopci šahtova pokrivaju zagrebačke proračunske rupe
saznaj više

Zašto turistički stup srama?


Da bi mogli spoznati lijepo, dobro, pohvalno moramo se suočiti i sa ružnim, lošim i često sramotnim. Samo prava ljubav ne skriva poneku manu, lošu stranu ili stvari na koje ne smijemo biti ponosni. Autori ovog projekta bez lažne skromnosti uvijek iznova s ponosom ponavljaju krilaticu ovog projekta: „Promocija Hrvatske kroz oči istinskih zaljubljenika u svoju Domovinu “, upravo vodeći se tom mišlju pokrenuli smo i ovaj dio našeg portala koji govori upravo o tome.

Uz brojne pozitivne primjere s kojima nas je nagradio Gospodin, puno je primjera kako čovjek može u raju stvarati pakao svojim činjenjem (ili ne činjenjem), pohlepom, sebičnošću, vlastitim interesima ili možda najjednostavnije rečeno ljudskom glupošću.

Pozivamo sve iskrene zaljubljenike u Hrvatsku da nam se jave sa svojim fotografijama, tekstovima, komentarima kako bi zajedno uložili napor da se nešto promjeni na bolje.

Napomena:
- CroatiaLink.com nije politički portal, svi tekstovi ili fotografije koje promiču politička stajališta neće biti objavljeni ili će biti uklonjeni sporni dijelovi
- svi tekstovi ili fotografije moraju biti u skladu sa zakonskim propisima Republike Hrvatske
- Tekstovi i/ili fotografije mogu se objavljivati potpisani ili anonimni (podaci o autoru pohranjuju se u redakciji)
- Materijale nam možete dostaviti na: info@croatialink.com

ImpessumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.

©CroDodo, 2004 ~ 2017, All rights reserved