1.9.2013. 5:12:02h
WWF nominirao 4 Hrvatska područja za prestižan turistički certifikat
Kao osnovni cilj ovog projekta ističe se stvaranje platforme zaštićenih područja kroz povezanost svih parkova u regiji Dinarskog luka.
zergu / flickr.com

Prema pisanju Dnevnik.hr portala Hrvatski nacionalni park Kornati, kao i parkovi prirode Vransko jezero (Dalmacija), Lonjsko jezero (zapadna Slavonija) i Medvednica (Zagreb) nominirani su za Europak certifikat održivog turizma kojeg dodjeljuje World Wide Found for Nature.

Pod pokroviteljstvom MVP kraljevine Norveške i MAVA fondacije u projektu "Parkovi Dinarskog luka" koji je 2012. započeo WFF želi se stvoriti savez parkova prirode i nacionalnih parkova iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije, Kosova, Crne Gore i BiH.

Kao osnovni cilj ovog projekta ističe se stvaranje platforme zaštićenih područja kroz povezanost svih parkova u regiji Dinarskog luka.

Piše: CroatiaLink.com

Povezani linkovi:
dnevnik.hr
croatia.panda.org

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved