Sex turizam
5.1.2014. 0:10:34h
Na hrvatsku obalu stiže popularni swingerski kruzer
SDC Lifestyle Cruis, kruzer je internetskog portala za upoznavanje swingerskih parova. Na svojim stranici počeli su oglašavati 'privlačno krstarenje duž hrvatske rivijere',
je@n / flickr.com

SDC Lifestyle Cruis, kruzer je internetskog portala za upoznavanje swingerskih parova. Na svojim stranici počeli su oglašavati 'privlačno krstarenje duž hrvatske rivijere', koji bi se trebalo održati iduće godine, od 2. do 10. rujna. Kruzer na putovanje kreće iz Venecije, a zaustavit će se u Zadru, Hvaru, Splitu, Kotoru i DUbrovniku, i završeno, u Veneciji.
"Miris soli i kreme za sunčanje u zraku, erotični ambijent, talijanska i hrvatska rivijera plus oko 682 seksi ljudi koji su slobodni raditi sve što žele...recite da ovom vrućem neredu", poruka je organizatora uz poruku zainteresiranima da ne čekaju s rezervacijom kabine jer se njihova krstarenja brzo, s razlogom, rasprodaju.
Swingers Cruise je, piše na stranicama SDC-a, okupljanje istomišljenika, a kristarenje je dozvoljeno samo parovima. Iskusni i zantiželjni parovi su dobrodošli, tvrde organizatori koji vjeruju da će se prosječna dob putnika kretati od ranih 30-ih do kasnih 40-ih godina.
"Seks na javnom prostoru nije dopušten iz vrlo jednostavnog razloga: Posada ne treba biti podvrgnuta tome i stoga se seksualna aktivnost treba odvijati u privatnosti kabina ili na područjima specijaliziranim za "igru"", objasnili su.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved