Razvoj
4.12.2013. 9:32:04h
Potpisivanje ugovora za dodjelu bespovratnih sredstava za turističke projekte
Župan Karlovačke županije Ivan Vučić potpisao je u utorak, 3. prosinca, ugovore za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava kojim se sufinanciraju turistički projekti u Karlovačkoj županiji. Karlovačka županija je za tu namjenu ove godine izdvojila 400 tisuća kuna.
/ kazup.hr

Župan Karlovačke županije Ivan Vučić potpisao je u utorak, 3. prosinca, ugovore za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava kojim se sufinanciraju turistički projekti u Karlovačkoj županiji. Karlovačka županija je za tu namjenu ove godine izdvojila 400 tisuća kuna. Sredstva će biti raspoređena na 24 turistička projekta koji su odabrani, sukladno objavljenom Javnom pozivu. Korisnici bespovratnih novčanih sredstava u fizičke i pravne osobe sa sjedištem na prostoru Karlovačke županije, a turistički projekti za koje su tražene potpore, moraju se ostvariti na području Karlovačke županije. Svečano potpisivanje ugovora s korisnicima održano je u Uredu župana, uz nazočnost zamjenika župana Josipa Šafara i pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i turizam Vilima Magdića.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved