Big Bear Plitvice Resort
13.9.2018. 12:22:42h
Još jedna velika turistička investicija u Lici – u Vrhovinama se gradi moderan kamping resort
Na području Ličko-Senjske županije u Općini Vrhovine gradi se Big Bear Plitvice Resort – moderno kamping odmaralište vrijednosti čak 20 milijuna kuna.
objava za medije

Na području Ličko-Senjske županije u Općini Vrhovine gradi se Big Bear Plitvice Resort – moderno kamping odmaralište vrijednosti čak 20 milijuna kuna.

Iza projekta stoji Ličan Zvonimir Petričević koji završetak projekta i prve turiste očekuje u travnju iduće godine, a već sada u resortu su posao našli domaći ljudi,  vrlo sretni što se s luksuznim turizmom mogu baviti u Lici, a ne negdje na obali ili u inozemstvu. Nit vodilja projekta je svakako zadržati i predstaviti ličku tradiciju kroz vrhunsku ponudu, a ovakva vrsta turizma u svijetu je sve popularnija.
Važno je i za istaknuti kako Ličko-senjska županija nema ovako kvalitetan kamp, te će po najavama kamp u Vrhovinama biti najbolji kamp na širokom području od Plješivice do Jadranskog mora. Važnu potporu u realizaciji je kroz Hamag Bicro dala i Republika Hrvatska.
Punim imenom, Big Bear Camping Resort, na raspolaganju će imati 100 smještajnih jedinica. Od toga će biti 32 mobilne kućice i 60 mjesta za kampere. Recepciju, etno dućan, suvenirnicu te vrhunski etno restoran s tradicionalnom ličkom hranom i proizvodima za čak 150 ljudi.
Mobilne kućice opremljeno su moderno te će imati gotovo sve što se nudi u primjerice, jednom apartmanu, uz savršenu nadopunu „robinzonskog“ turizma u netaknutoj prirodi Like.
Blizina Plitvičkih jezera te ostalih prirodnih i povijesnih atrakcija već su odavno mamac za turiste iz čitavog svijeta, koji će obogaćivanje smještajne ponude u još uvijek nedovoljno prepoznatoj Lici sigurno dočekati sa zanimanjem.

Big Bear Plitvice Resort
objava za medije

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved