Varaždin
Gospodarski sajam
19.2.2014. 9:35:07h
U travnju Međunarodni gospodarski sajam u Varaždinu
U Varaždinu se 5. i 6. travnja održava Međunarodni gospodarski sajam kao prilika za poslovno povezivanje i predstavljanje proizvođača, poduzetnika i obrtnika šire regije i pograničnih područja.
Andrej Švoger / evarazdin.hr

U Varaždinu se 5. i 6. travnja održava Međunarodni gospodarski sajam kao  prilika za poslovno povezivanje i predstavljanje proizvođača, poduzetnika i obrtnika šire regije i pograničnih područja.

Sajam se održava u Areni Varaždin (Šetalište Franje Tuđmana 1) pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Varaždinske županije, a  u suorganizaciji  s HGK-Županijskom komorom Varaždin, Obrtničkom komorom Varaždinske županije i varaždinskim Udruženjem hrvatskih obrtnika.

U okviru tog sajma bit će organizirani gospodarski susreti poduzetnika, gospodarstvenika i obrtnika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Mađarske, kao i stručni skup o gospodarstvu povezanih regija te drugi informativno-edukativni sadržaji.

Piše: J.N./eVz

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved