ITB Berlin
1.3.2014. 14:50:34h
Hrvatska turistička zajednica sudjeluje na najvećoj svjetskoj burzi ITB u Berlinu
Hrvatska turistička zajednica tijekom ožujka nastavlja s aktivnom promocijom hrvatske turističke ponude na brojnim sajmovima, od kojih je svakako najznačajniji ITB Berlin koji će se održati od 5. do 9. ožujka.
Philippe AMIOT / flickr.com

Hrvatska turistička zajednica tijekom ožujka nastavlja s aktivnom promocijom hrvatske turističke ponude na brojnim sajmovima, od kojih je svakako najznačajniji ITB Berlin koji će se održati od 5. do 9. ožujka.

S više od 170.000 posjetitelja godišnje i preko 10 tisuća izlagača iz 180 zemalja, ITB je vodeća B2B platforma turističke industrije. Stoga će, kao i dugi niz godina do sada, i ove će godine na sajmu ITB biti održana nacionalna prezentacija Hrvatske u okviru koje će se hrvatska turistička ponuda, uz 13 suizlagača, predstaviti na štandu veličine 220 m2. Također, 5. ožujka, Hrvatska turistička zajednica, uz nazočnost direktorice GU Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić, ministra turizma Darka Lorencina i direktora predstavništva HTZ-a u Njemačkoj Mate Radića, tradicionalno će na sajmu održati konferenciju za medije, a organizirani su i brojni sastanci s predstavnicima vodećih organizatora putovanja, uključujući TUI, Thomas Cook, Ameropa, DER Touristik i druge. HTZ tim povodom organizira i putovanje za predstavnike hrvatskih medija koji će imati priliku pratiti i uživo izvještavati sa sajma.

Uz nacionalnu prezentaciju u Berlinu, u austrijskom Tullnu se od 6. do 9. ožujka održava i specijalizirani nautički sajam BOOT, a hrvatska turistička ponuda će se tijekom ožujka predstaviti info punktovima i na sajmovima u Moskvi, od 19. do 22. ožujka, Parizu i Götheborgu, od 20. do 23. ožujka, te Kijevu, od 26. do 28. ožujka.

Glavni ured HTZ-a u ožujku organizira i poslovnu radionicu Buy Croatia s predstavnicima turskih turističkih agencija koja će se održati u hotelu DoubleTree by Hilton u Zagrebu 29. ožujka, a prijave zainteresiranih hrvatskih subjekata putem web stranice HTZ-a otvorene su do 15. ožujka. Najavljeno je sudjelovanje 11 turskih turističkih gospodarskih subjekata te predstavnika Udruženja turskih turističkih agencija, TURSAB-a, koji će u Hrvatsku doputovati već 25. ožujka, a tom prilikom posjetit će Zagreb, Istru i Zadar.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved