Radna mjesta
18.1.2017. 7:06:05h
Valamar Riviera zapošljava animatore za sezonu 2017.
Atraktivno zaposlenje u Valamarovim destinacijama duž Jadrana
objava za medije

Poreč, 13. siječnja 2017. - Valamar Riviera uskoro započinje s audicijama za animatore u svim destinacijama u kojima posluje. Svima koji vole raditi u timu, imaju između 18 i 35 godina te dobro znanje stranih jezika nudi se mogućnost atraktivnog zaposlenja u Poreču, Rapcu, otoku Krku, Puntiželi i Dubrovniku. Traže se dječji animatori i odgajatelji, sportski animatori, svestrani animatori i plesači.
Audicije će se održati u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Puli, Poreču i Dubrovniku, s time da sve zainteresirane prva audicija očekuje već 21. siječnja u Zagrebu u hotelu Dubrovnik.

Valamar Riviera svojim budućim animatorima nudi kvalitetnu pripremu i obuku za rad, atraktivna primanja i mogućnost napredovanja te smještaj i prehranu u Valamarovim objektima.

Svi zainteresirani mogu detaljnije informacije saznati na Facebook stranici www.facebook.com/valamaranimationteam, kao i putem e-maila animation@valamar.com
 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved