REGIJE

ISTRA
Rovinj, (autor: Andrey / flickr.com)
Istra, Hrvatska regija poznata po turizmu, vinu, pršutu, siru, rakiji, kozi. Istarska rivijera turistička je meka sa najvećom i najraznolikijom ponudom smještaja u apartmanima, sobama, hotelima, kampovima, ali i šarolikom ponudom sadržaja za svakog gosta i u svako godišnje doba.
KVARNER
Opatija, (autor: Loris Silvio Zecchinato / flickr.com)
Raznolikost smještaja i turističke ponude na području Kvarnera ne rijetko čovjeka ostavljaju bez daha.

Apartmani, sobe, hoteli, kampovi ili možda plaže, planine, jezera, odnosno što god da poželite pronaći možete na Kvarneru.

PODNO VELEBITA
Velebitski kanal, (autor: Dinko Srkoč / flickr.com)
Apartmani i ostali smještaj na području Velebitskog kanala pravo su osvježenje za ljubitelje svježeg planinskog zraka u kombinaciji sa kristalno čistim morem, mirisom soli i sunca, a kada ovome dodamo netaknutu prirodu i prave prirodne plaže, osjećaj savršenstva je potpun.
ZADAR I OKOLICA
ZADAR, (autor: Kamil Porembiński / flickr.com)
Mnogi će reći da Dalmacija počinje kod Zadra, tako da i apartmani, sobe kao i ostali smještaj na ovom području počinju odisati istinskim dalmatinski mirisom, okusom, duhom i pravi su raj za ljude koji žele iskusiti Mediteran u svoj svojoj ljepoti, ali se istodobno ne žele odreći svih pogodnosti na koje su navikli.
ŠIBENIK I OKOLICA
Šibenik, (autor: Sun / flickr.com)
Šibenska rivijera sa svojom raznolikom ponudom zabavnih, kulturnih, povijesnih i prirodnih znamenitosti spada u najzanimljivije regije Jadrana, ali i cijelog Mediterana, te ne čudi činjenica da je ovdje unajmiti apartman, sobu ili samo provesti jedno jutro, podne ili večer san svakog čovjeka koji zna uživati i onome što je dobro za njega.
SPLIT I OKOLICA
Split, (autor: Sun / flickr.com)
Apartmani, sobe i ostali smještaj sa prizvukom Dioklecijana i rimskih vremena, gusara i Domagojevih strijelaca.
Splitska rivijera prebogata je povijesnim znamenitostima, sportskim sadržajima, prelijepim plažama, pejzažima, mirisima, okusima. Boravak na ovim prostorima čovjeka vraća u neka stara vremena opuštanja i mira.
DUBROVNIK I OKOLICA
Dubrovnik, (autor: Jorge Franganillo / flickr.com)
Dubrovnik grad muzej! Mediteranski biser tekstualni je pokušaj da se opiše ovo remekdjelo ruku Hrvatskog čovjeka. Malo je svjetskih putnika i namjernika koji nisu čuli za ovaj biser mediterana te je pronaći smještaj u ovom gradu, dali u apartmanu, hotelu ili sobi pravo umijeće jer odsjesti u smještaju sa pogledom na gradske zidine Dubrovnika neopisiv je doživljaj.
HRVATSKI OTOCI
plaža Zlatni rat, (autor: Szabolcs Emich / flickr.com)
Hrvatski otoci rasprostranjeni od Istre do krajnjeg juga Hrvatske obale.
Ovi biseri mediterana podsjećaju na neki davno izgubljeni svijet u kojemu je vrijeme s jedne strane stalo, a sa druge kao da se nalazite u samom središtu svjetskih zbivanja i sve što želite možete pronaći u neposrednoj blizini.
GORSKI KOTOR
Omladinsko jezero, (autor: Lovro Rumiha / flickr.com)
Gorski kotar planinsko je područje na putu od Zagreba prema Rijeci. Sa brojnim oazama ne taknute prirode turizam na ovom području postaje sastavni dio života ovog prelijepog dijela Hrvatske. Uz brojne ostale turističke atrakcije kao mjesto koje se mora posjetiti izdvaja se nacionalni park Risnjak sa vrhom na 1528m, kao i izvor rijeke Kupe.
COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved