Poreč
Pohvalno
19.4.2017. 7:56:33h
U Valamar Rivijeri nitko od stalnih i sezonskih zaposlenika neće imati mjesečni neto primitak ispod 4.000,00 kuna
Vodeća turistička kompanija svim svojim stalnim i sezonskim zaposlenicima od 1. lipnja garantira minimalna neto primanja u iznosu 4.000,00 kuna mjesečno
objava za medije

Valamar Riviera od 1. lipnja svim svojim stalnim i sezonskim zaposlenicima osigurava minimalni mjesečni neto primitak od 4.000,00 kuna, čime ova vodeća turistička kompanija još jednom potvrđuje svoju čvrstu poziciju jednog od najkonkurentnijeg i najpoželjnijeg poslodavca u Hrvatskoj. Pravo na ovu garanciju stječu svi zaposlenici Valamara koji su u mjesecu odradili puni fond sati, a ukoliko to bude potrebno, radnicima čiji puni fond sati ne osigurava minimalni neto primitak od 4.000,00 kuna, Valamar će uplatiti razliku. Valamar na ovaj način dodatno motivira svoje zaposlenike, čija je izvrsnost u pružanju usluge ključna za zadovoljstvo gostiju, a u konačnici i za uspjeh Valamara.  

U dogovoru sa sindikatima, postignuto je povećanje osnovne plaće za 2017. za stalne i sezonske radnike za ukupno 6%. Povećanje osnovne plaće planirano je od 1. lipnja u iznosu od 1,5% te od 1. prosinca u iznosu od 2%. Osim ovog povećanja, Valamar je istovremeno za dodatnih 2,5% povećao koeficijente Tarifnog priloga za gotovo 50 ključnih i deficitarnih zanimanja. Time će u 2017. godini gotovo dvije tisuće Valamarovih zaposlenika na ključnim poslovima poput sobarica, čistačica, kuhara, konobara i dr., osim povećanja osnovne plaće od 3,5%, u prosjeku dobiti i dodatnih 8% kroz povećanje koeficijenata za njihova zanimanja. Na taj način Valamar za 2017. godinu povećava sveukupnu masu plaća za 6%.

Valamar je i posljednjih godina, u suradnji sa socijalnim partnerima i u skladu sa svojom razvojnom strategijom,  značajno povećavao osnovnu plaću svojih zaposlenika te je kao rezultat sveobuhvatnog strateškog pristupa politici upravljanja plaćama i nagrađivanja zaposlenika, prosječna plaća u Valamaru za 2016. godinu bila veća za 29% od prosjeka turističkog sektora u Hrvatskoj, a za 6% veća od prosječne plaće na razini Republike Hrvatske. Također je aktivirano čak 17 različitih programa nagrađivanja koji se podjednako odnose na stalne i sezonske radnike i omogućavaju zaposlenicima vrlo kvalitetna dodatna primanja.

Sve ove inicijative pridonijele su tome da je Valamar Riviera jedanaestu godinu za redom nagrađena certifikatom Poslodavac partner, pri čemu je Valamar jedina turistička kompanija smještena među pet najboljih Poslodavaca partnera u Hrvatskoj. 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved