Kriminalci na godišnjem
4.8.2017. 9:59:34h
Europolova ljetna kampanja – šaljemo razglednice najtraženijim europskim bjeguncima
Policije diljem Europe šalju ljetne razglednice opasnim kriminalcima u bijegu. Ipak, njihove adrese su nam nepoznate. Možete li nam pomoći pronaći ih?
objava za medije

Dok je većina nas na zasluženim godišnjim odmorima, kriminalci ne uzimaju predah u skrivanju od zakona. Dokazano je kako su turističke destinacije popularna mjesta za skrivanje bjegunaca pred zakonom.

Agencije za provedbu zakona diljem Europe, preko Europske mreže aktivnih jedinica za traganje za bjeguncima (ENFAST) i Europola, traže pomoć građana u traganju za najtraženijim europskim bjeguncima. I hrvatska policija šalje razglednicu bjeguncu….

Više na https://eumostwanted.eu/ i https://www.europol.europa.eu/newsroom/news/dear-europe%E2%80%99s-most-wanted-fugitives-police-want-you-back-home-summer.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved