Svijet to mora vidjeti!
24.8.2017. 13:11:29h
Vatrogascima poslali pokvarenu hranu?
Naime, na paketu piše "Najbolje upotrijebiti do 12.2014", što je izazvalo lavinu komentara na stranici.
facebook.com/vatrogasciheroji

Na Facebook stranici "Vatrogasci - Oni su naši heroji" objavljena je fotografija paketa hrane koji se navodno dijeli vatrogascima na terenu.

Naime, na paketu piše "Najbolje upotrijebiti do 12.2014", što je izazvalo lavinu komentara na stranici.

"Poslao član. Nije li ovo previše jadno da vatrogasci koji se po 2 dana bez hrane bore s požarom na mjestima udaljenim od civilizacije po 5 km dobiju paket hrane kojem je istekao rok trajanja 2014 godine...mislim da ovo svijet treba vidjeti kako se Hrvatskoj pomaže na uloženom trudu i riskiranju života.. :(", opis je objavljene fotografije.

Iako nije sigurno je li u kutiji zaista hrana kojoj je istekao rok te jesu li je vatrogasci konzumirali, komentatori su osudili one koji su navodno taj paket poslali.

- SRAMOTA!!!!, pa da sam ja tamo sve vas bih zvala na čestit ručak i užinu!!! ovo je ispod svake časti!!! Dragi Bože, raditi po nesnosnoj vrućini i izlagati svoj život takvoj opasnosti...sad da mogu preljetela bih do vas, i nahranila i napojila, moji hrabri heroji!, napisala je jedna od komentatorica.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved