Osijek
Kopački rit
11.7.2015. 10:49:52h
Iz Osijeka svaki puni sat besplatno autobusom
Osiguran je i besplatni prijevoz iz Osijeka. Autobusi, naime, kreću od 9 ujutro, svakog punog sata, iz Osijeka, kod mosta Franje Tuđmana, a svakih pola sata voze iz Kopačkog rita prema Osijeku.
tomislav medak / flickr.com

Besplatne vožnje brodom svaki puni sat, igre i radionice za djecu, ekoringišpil, olimpijada starih sportova, nastupi KUD-ova, kuhanje fiša i pečenje šarana na rašljama, vožnje vlakićem, sajam autohtonih tradicionalnih proizvoda, besplatni čobanac, samo su dio sadržaja koji će posjetitelje baranjskog bisera prirode, Kopačkog rita, čekati u nedjelju već od 9 sati ujutro. Toga dana, naime, JUPP organizira Dan otvorenih vrata u Kopačkom ritu kako bi ujedno predstavili novu Šetnicu bijelog lopoča, prezentacijski centar i ostale sadržaje. Osiguran je i besplatni prijevoz iz Osijeka. Autobusi, naime, kreću od 9 ujutro, svakog punog sata, iz Osijeka, kod mosta Franje Tuđmana, a svakih pola sata voze iz Kopačkog rita prema Osijeku.

Piše: I.G.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved