Punim krilima
30.8.2015. 17:05:30h
Luksuzni Boeing sletio u Osijek, a Sea Air organizira letove na Oktoberfest
U subotu 29. kolovoza u 17 i 45 prema lokalnom vremenu na zračnu luku Klisa u Osijeku sletio je luksuzni zrakoplov Boeing 737 – VIP u organizaciji Sea Aira.
/ sib.hr

Zrakoplov će biti smješten na Osječkoj zračnoj luci i koristiti će se za usluge najma kao što su poslovna putovanja, prijevoz VIP gostiju i slično i to na području cijelog Balkana. Zrakoplov je također maletske zrakoplovne kompanije Maleth-Aero. Biti će na raspolaganju Sea Aira do daljnjeg. Na ovaj način Sea Air je podigao svoje poslovanje na jednu višu razinu i proširio svoje tržište rada.

Istog dana, u subotu 29.08., Sea Air odradio je i svoja druga dva najavljena leta: Osijek –Frankfurt u 12:55, te Frankfurt – Osijek u 15:50 prema lokalnom vremenu. Tu je bila riječ i o posebnoj akciji Sea Aira i Zračne luke Osijek tako da su svi putnici koji su danas odletili za Frankfurt. a natrag za Osijek se vraćaju 01.09., svoj let platili su samo 95 eura! Ova akcija je više nego uspješno odrađena što se odrazilo i na puno boljoj popunjenosti zrakoplova.

Osim svega navedenog, od idućeg tjedna Sea Air starta i s letovima Mostar-Osijek, za koji će se koristiti manji SAB 340 s kapacitetom od 30 sjedala.

Sea Air priprema još jedno iznenađenje za svoje putnike. Povodom najvećeg festivala piva – Oktoberfesta - Sea Air će organizirati posebne jednodnevne izlete.
"Svi detalji će se na vrijeme moći pročitati na našoj internetskoj stranici. Ovo smo prepoznali kao odličnu priliku kako omogućiti našim putnicima da posjete popularni Oktoberfest bez skupog plaćanja noćenja. Sea Air će svoje putnike na Oktoberfest prevesti u prijepodnevnim satima a vratiti u večernjim, što znači da će putnici imati cijeli dan za uživanje u svim čarima Oktoberfesta bez briga oko noćenja i dugih autobusnih vožnji.

Kao što se i vidi, unatoč svim negativnim spekulacijama, Sea Air kao kompanija i dalje radi svoj posao. Svoj posao, plan i misiju koju smo si zadali namjeravamo i odraditi i na koncu povezati sve manje zračne luke ovog prostora i na taj način omogućiti putnicima da iz zanemarenih područja jeftinije lete za europske i ostale svjetske destinacije. Učinit ćemo sve da unatoč svim preprekama postanemo stabilna i velika aviokompanija i našim putnicima prvi odabir na svojim putovanjima," poručuju iz Sea Aira.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved