Novalja
Bolja povezanost
6.6.2016. 5:43:14h
Hidroavioni od ponedjeljka u Novalji!
U ponedjeljak, 6.6. u 13:30 biti će održano svečano otvaranje hidroavionskog pristaništa u Novalji.
objava za medije

Od ove sezone u Novalji starta putnička linija hidroavionom koja će je svakodnevno povezivati sa Splitom i  Rijekom. Grad je tako ostvario suradnju s avioprijevoznikom European Coastal Airlines – ECA, tvrtkom sa sjedištem u Splitu, koja već povezuje brojne destinacijama diljem Hrvatske te leti prema dvije destinacije u Italiji.

Vrijeme letenja na relaciji Novalja – Split  iznosi 43 minuta, dok vožnja na relaciji Novalja – Rijeka traje samo 23 minute.
Letovi hidroavionom prvenstveno su dodatak turističkoj ponudi, ali također pružaju priliku i domaćem stanovništvu da do nekih odredišta koriste jedinstvenu liniju koja će ih „u jednom potezu“ vrlo brzo dovesti do željenog odredišta.
Iako ECA po svojim standardima leti iz luke u luku, po potrebi  turiste može preuzeti direktno na aerodromima, što je jako praktično ukoliko se radi o avio gostima i charterima. Statistike ukazuju da se boravak na destinaciji znatno skratio, a da je dolazak avio kompanijama, pogotovo onima low cost  ili charterima sve poželjniji. 
Osim brzine, komfora i sasvim ugodnih cijena karata, turisti dobivaju i novu, dodatnu  mogućnost prijevoza do destinacije te im se pruža i poseban, nov, pomalo ekskluzivan  doživljaj letenja hidroavionom.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved