Pula
Novi rekordi
8.8.2017. 10:24:21h
Zračna luka Pula nastavlja sa rekordnim brojem putnika
Lani je pulska zračna luka ukupno zabilježila 436.121 putnika, koju se brojku nadamo prijeći već u drugoj polovici kolovoza.
screenshot / airport-pula.hr

Statistički pokazatelji su odlični! U lipnju je u Zračnoj luci zabilježen broj od 94.603 putnika, što ga čini najjačim u posljednjih deset godina.

Tijekom lanjskog lipnja zabilježen je broj od 67.313 putnika, pa je po broju putnika jači za 40,2%. U srpnju je kroz zračnu luku prošlo rekordnih 154.122 putnika, što je za 32,5% više nego lani.

Nastave li se ovakvi trendovi, ova će sezona  vrlo brzo nadmašiti prošlogodišnju. Do konca srpnja kroz Zračnu luku Pula ukupno je prošlo 315.704 putnika, odnosno 34,6% više nego lani za isti period.

Lani je pulska zračna luka ukupno zabilježila 436.121 putnika, koju se brojku nadamo prijeći već u drugoj polovici kolovoza.

U prvoj polovici rujna očekujemo prijeći i brojku od pola milijuna putnika.

Do kraja godine, po svim pokazateljima ima naznaka da ćemo ostvariti plan za ovu godinu, odnosno prijeći brojku od 600.000 putnika, koji će proći kroz Zračnu luku Pula, budući da se nastavlja letenje i u zimskom periodu, sa zrakoplovnom kompanijom Eurowings za Düsseldorf, dva puta tjedno, četvrtkom i subotom.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved