Novalja
Sportsko odredište
26.7.2015. 6:38:32h
Djeca Novalje u fotkanju s Bogutom i ekipom velikih Australian Boomersa
Uz košarkaške zvijezde koje su marljivo i nadahnuto trenirale prisutni su bili i mali sportaši iz Novalje i sa zanimanjem pratili trening kao i košarkaške tehnike koje su ovu reprezentaciju dovele do mjesta svjetskih šampiona.
objava za medije

Današnje pripreme i trening čuvenih Australian Boomersa u sportskoj dvorani u Novalji protekle su drugačije no što je to bilo uobičajeno proteklih dana. Uz košarkaške zvijezde koje su marljivo i nadahnuto trenirale prisutni su bili i mali sportaši iz Novalje i sa zanimanjem pratili  trening kao  i košarkaške tehnike koje su ovu reprezentaciju dovele do mjesta svjetskih šampiona. Jedan je mali košarkaš potegnuo čak iz Zadra da bi na licu mjesta vidio svoje sportske uzore, a među njima i Andrewa Boguta, zvijezdu NBA lige hrvatskih korijena, jer ne kaže se uzalud da srce za svojim ipak najjače tuče.

Nakon upoznavanja, druženja, potpisivanja majica kreiranih posebno za ovu priliku i ukrašenih  s logotipima Australian Boomersa, Luna Hotela te Grada Novalje i Turističke zajednice, koji su ujedno i organizatori ovog značajnog sportskog druženja, na red je došlo i pojedinačno fotografiranja pri čemu su fotoaparati užurbano škljocali. Dan otvorenih vrata i zajedničko druženje velikih šampiona i malih sportaša, od kojih će neke upravo ovaj susret potaknuti da se i dalje bave sportom  ili čak postanu šampioni, okončano je zajedničkom fotografijom punom dobre energije.
Prema riječima gradonačelnika Novalje Ante Daba, koji je nazočio susretu i pratio druženje sportaša, grad će i dalje pomagati rad sportskih klubova i razvoj djece kroz sport, jer to je najvažnije je što za njih možemo učiniti i na tom tragu je organizirano i današnje druženje djece i košarkaške reprezentacije Australije, kojima smo itekako zahvalni na ovoj velikoj gesti prema našoj djeci.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved