Zagreb
Športski
17.3.2017. 8:36:33h
NA SLJEMENU BESPLATNO SKIJANJE ZA GRAĐANSTVO
Budući da se bliži kraj skijaške sezone skijalište Sljeme odlučilo je počastiti građanstvo besplatnim skijanjem
nonanet / flickr.com

Budući da se bliži kraj skijaške sezone skijalište Sljeme odlučilo je počastiti građanstvo besplatnim skijanjem koje će trajati od danas 16. ožujka pa do završetka ski sezone 2017. godine te pozivaju sve građane da već večeras dođu na besplatno noćno skijanje.

Za sve građane koji žele vratiti čip karticu biti će otvorena blagajna na Crvenom spustu 17., 18. i 19. ožujka od 9:00 do 16:00 sati a ukoliko nisu u mogućnosti da je vrate istu će moći koristiti i sljedeću sezonu.

Termini za noćno skijanje su utorkom i četvrtkom od 19:00 do 22:00 sati dok su staze za dnevno skijanje otvorene svakog dana između 9:00 i 16:00 sati.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved