Crikvenica, Zagreb
Smiješno ili žalosno…
16.9.2015. 5:21:32h
Ovako se štedi - grad Zagreb krade šahtove po Hrvatskoj?
Crikvenički poklopci šahtova pokrivaju zagrebačke proračunske rupe
Domagoj Skledar / CroatiaLink.com

Naša nas je žalosna Hrvatska realnost naučila da je sklonost malverzacijama i prisvajanju općeg kao privatnog osnovni uvjet uspješnosti političara, te se ovaj prohtjev mora ispuniti kako se pojedini političar ne bi izdvajao od ostalih kolega. Ova najkonkurentnija politička sportska disciplina ponekad može poprimiti takve razmjere da nas jednostavno i nasmije do suza.

Šetnjom našim gradovima, osobito metropolom Lijepe naše lagano je primijetiti da su šahtovi zatvoreni skoro uvijek na takav način da se iscrtane linije nikad ne podudaraju s okolinom. OK, na ovo smo navikli i ne obraćamo pažnju. Navikli smo i na priče da postoje skupine u našem društvu koje kradu šahtove i pomislili bi svi prodaju u staro željezo, ali kad izgleda kao da to radi naša metropola situacija postaje apsurdna.

Na jednoj od glavnih žila kucavica metropole, Zagrebačkoj aveniji kod City centra One naišli smo na šaht natpisa Grad Crikvenica. Objašnjenja je mnogo, ali slika samo nekoliko.

šaht Crikvenica grad Zagreb
Domagoj Skledar / CroatiaLink.com
Zagrebačka avenija, Zagreb
Domagoj Skledar / CroatiaLink.com

 

Piše: Domagoj Skledar

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved