HTZ U KAMPANJI ZA POSEZONU
16.8.2018. 7:59:34h
Fokus je na nautičkom, kulturnom, eno-gastronomskom i aktivnom turizmu
Kampanje na portalima, displejima, društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter te YouTube kanalima traju do kraja rujna ove godine, a fokusirane su na oglašavanje i promociju nautičkog i kulturnog turizma, eno-gastronomije i aktivnog odmora kroz avanturistički, sportski i cikloturizam.
Andrey / flickr.com

Hrvatska turistička zajednica na 11 ključnih svjetskih tržišta poput Njemačke, Austrije, Velike Britanije, Francuske, Italije, Norveške, Češke i Španjolske provodi kampanje za posezonu. Kampanje na portalima, displejima, društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter te YouTube kanalima traju do kraja rujna ove godine, a fokusirane su na oglašavanje i promociju nautičkog i kulturnog turizma, eno-gastronomije i aktivnog odmora kroz avanturistički, sportski i cikloturizam.

- Iako smo u samom srcu turističke godine koja ostvaruje planirano dobre rezultate, fokusirani smo na posezonu od koje puno očekujemo, posebice u segmentu nautičkog turizma. U nautičkom charteru u dosadašnjem dijelu godine ostvarujemo devet posto rasta u odnosu na isto razdoblje lani, kaže direktor HTZ-a Kristjan Staničić, dodajući da je riječ o proizvodu koji ima strateški značaj za produljenje sezone. "Vjerujemo u daljnje jačanje rujna te listopada kada smo turistima diljem svijeta sve dostupniji. Značajan broj aviolinija aktivno je do kraja listopada, kada su vremenski uvjeti u Hrvatskoj još uvijek vrlo povoljni, a turisti mogu doživjeti Hrvatsku i hrvatsku turističku ponudu u nešto mirnijem okruženju nego tijekom glavne ljetne sezone", ističe Staničić.

Nikola Tesla, odnosno njegov Memorijalni centar u rodnim Smiljanima jedan je od vizuala kojim se, pod naslovom "This Place is Electrifying!", promovira kulturni turizam. Aktivan i cikloturizam promovira se kroz Pag i naslov "You've Tried Moon-Walking But Have You Tried Moon-Cycling?", dok se vrhunska hrvatska gastronomija, među ostalima, promovira sloganom "This meet is so delicious because it's made by the wind".

Nastavlja se i promocija Hrvatske uz naše proslavljene nogometaše, koji se povezuju uz svoje rodne gradove. Kampanju posezone prati i jesenska verzija Croatia Feeds kampanje naslovljena "Take a Tour of Champions in the Tiny Country Which Dared to Dream" (Krenite na turneju prvaka u malenoj državi koja se usudila sanjati).

Piše: D. P.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved