Promocija
21.1.2019. 10:08:20h
Objedinjeni nastup hrvatske nautičke ponude na 50. jubilarnom sajmu BOOT Düsseldorf
Jubilarno, 50. izdanje, sajma BOOT Düsseldorf održat će se 19. – 27. siječnja. Riječ je o najvećem nautičkom sajmu u Europi na kojemu će svoje proizvode predstaviti oko 2000 izlagača iz 68 država svijeta, a organizatori očekuju dolazak gotovo 250.000 posjetitelja.
/ hgk.hr

Nastavno na interes koji je iskazala većina izlagača sajma  proteklih godina te članica nautičkih udruženja HGK, dogovorena je šira suradnja Hrvatske turističke zajednice i HGK, uz logističku potporu Predstavništva sajma BOOT u Hrvatskoj te hrvatskog konzulata u Düsseldorfu, u cilju ostvarivanja što veće uočljivosti i prepoznatljivosti Hrvatske kao poželjne nautičke destinacije.

Detalj prošlogodišnjeg štanda na sajmu BOOT; Izvor: Messe Düsseldorf; Snimila: Constanze Tillmann.
Ove godine HTZ izlaže na dvostruko većem štandu u odnosu na prijašnje godine, odnosno na 92 m² zahvaljujući tome što HGK sufinancira 50% troška uređenja štanda za članice HGK  te je zamišljeno pozicioniranje drugih samostalnih izlagača iz Hrvatske uz štand HTZ-a kako bi se formirao svojevrsni hrvatski trg i osigurala promocija hrvatskog nautičkog turizma. Također, već četvrtu godinu HGK u partnerstvu s HTZ-om i ACI d.d. organizira i druženje hrvatskih i stranih partnera na štandu HTZ-a treći dan sajma, 21. siječnja, uz promociju hrvatske enogastro ponude, odnosno vina brenda HGK Vina Croatia – vina Mosaica i gastro ponudu.

Nastup hrvatskih nautičarskih tvrtki na prošlogodišnjem sajmu BOOT; Izvor: Messe Düsseldorf; Snimila: Constanze Tillmann.
Na hrvatskom štandu predstavit će se 11 suizlagača: tvrtke Burin Yacht Charter, Croatia Yachting Marina Hramina, Offshore Boote, Ultra Sailing, Marina Veruda, Angelina Tours, Denebola Charter I Anamore Yachting, te Turistička zajednica Šibensko kninske I Turistička zajednica Splitsko dalmatinske županije uz potporu HGK. Uz to očekuje se još 20-ak samostalnih izlagača iz Hrvatske iz sektora brodogradnje, brodske opreme, marina, chartera, brodara i ronilačkog turizma.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved