Oni znaju?
3.4.2022. 19:33:31h
"Uopće ne strahujem za hrvatsku ugostiteljsku budućnost!" Tri poznata chefa otkrivaju očekivanja od sezone 2022.
Opći rast nesigurnosti u Europi povezan s inflacijom te višim cijenama goriva i manjim brojem letova nanio je novi udarac za turizam. No, kako stoji Hrvatska?
/ flickr.com

Napokon, ova 2022. godina trebala je označiti početak oporavka globalnog turizma. Istraživanje Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) iz veljače pokazalo je da će industrija ove godine dati doprinos od 8,6 trilijuna dolara svjetskoj ekonomiji, što je i dalje manje u odnosu na pretpandemijsku 2019. kada je pridonijela s 9,2 trilijuna dolara. No, sve te pozitivne procjene postale su upitne zbog ukrajinsko-ruskog sukoba.

Gdje je u ovoj situaciji hrvatski turizam? Hoće li ova sezona uspjeti nadmašiti prošlu? Kako će rast cijena utjecati na ugostiteljstvo? Kakvu perspektivu na tržištu rada u području turizma i ugostiteljstva imaju mlade snage?

Link na nastavak članka

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved